fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana susp猫n el Maig di Gras

Borriana susp猫n el Maig di Gras

Es proposa una altra activitat per a la segona meitat de l’any.

L’Associaci贸 Soul Explosion i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana han anunciat la suspensi贸 de la qual havia de ser la cinquena edici贸 del festival de m煤sica negra Maig di Gras. La celebraci贸 de l’esdeveniment cultural estava programada per al cap de setmana del 29 al 31 de maig.
La situaci贸 actual i les noves mesures anunciades pel Govern d’Espanya fan impossible la seua celebraci贸 i, per tant, encara que el festival no se celebre, l’associaci贸 i el consistori han consensuat realitzar un concert i activitats en la segona meitat de l’any per a “mantindre l’ess猫ncia cultural a Borriana”.

D’altra banda, totes dues parts han decidit que l’ajuda econ貌mica que rebia l’associaci贸 per a celebrar tot el festival es posar脿 a disposici贸 per a ajudar en les necessitats derivades de la Covid-19 al llarg de l’any.

El conveni que vincula les dues entitats no ha sigut signat i, per tant, el capital que es destinava a la seua celebraci贸 es destinar脿 a col路laborar en la partida econ貌mica per a les ajudes i mesures municipals de car脿cter social i econ貌mic que implementa l’Ajuntament per l’emerg猫ncia sanit脿ria de la Covid-19 en la poblaci贸.

Des de l’associaci贸 han assegurat que ja estan treballant amb la col路laboraci贸 de la Regidoria de Cultura per a “una reubicaci贸 i programaci贸 d’activitats puntuals que puguen desenvolupar-se complint les directrius de seguretat”.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha coincidit en la necessitat d’esta suspensi贸, per貌, ha destacat, “no vol dir que l’ess猫ncia de Nova Orleans que porta el Maig di Gras a Borriana s’acabe, sin贸 que trobarem el lloc i el moment perqu猫 la second line seguisca present”.

Els membres de l’Associaci贸 Soul Explosion havien treballat per a fer una edici贸 diferent, amb bandes de fora del territori espanyol, per貌 “haurem d’esperar”.

Tant l’associaci贸 com l’Ajuntament han volgut agrair “la comprensi贸, confian莽a i esfor莽” d’artistes, voluntaris, patrocinadors i entitats col路laboradores, al mateix temps que han assegurat que “tornarem amb m茅s for莽a que mai per a gaudir junts de la m煤sica al carrer”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.