fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 adaptar脿 la Fira de la Taronja a la situaci贸 sanit脿ria per la Covid-19

Castell贸 adaptar脿 la Fira de la Taronja a la situaci贸 sanit脿ria per la Covid-19

L’Ajuntament impulsa un decret especial per a garantir les mesures de seguretat entre productors i visitants.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 prepara una nova edici贸 del mercat de venda directa de c铆trics de la Fira de la Taronja adaptada a la situaci贸 de Covid-19. Sobre este tema, prepara un decret que permeta el compliment de les mesures sanit脿ries.

El regidor de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro, explica que a causa de la pand猫mia enguany “hem hagut de realitzar una ordenaci贸 espec铆fica per a garantir la seguretat i les condicions sanit脿ries dels productors i els visitants”. Afirma que a causa de la Covid-19 la Fira comen莽ar脿 amb unes setmanes de retard respecte al seu calendari habitual i que en la major brevetat possible, una vegada finalitze el tr脿mit administratiu, es concretar脿 la data d’inici de l’activitat, que es prolongar脿 fins a la segona meitat del mes de maig.

El regidor ressalta que es planteja concentrar als prop de 50 productors en la pla莽a Fadrell per a facilitar la vigil脿ncia de l’activitat per貌 tamb茅 analitzen alternatives t猫cniques per a utilitzar altres espais en el cas que no siga possible situar a tots els participants en nom茅s un lloc. Les diferents casetes mantindran una dist脿ncia de seguretat i es disposar脿 hidrogel.

La Fira de la Taronja 茅s una iniciativa que enguany complir脿 la seua onzena edici贸 i que es duu a terme per a fer costat al sector citr铆cola de Castell贸 possibilitant la venda directa sense intermediaris. Se celebra cada diumenge i poden participar citricultors empadronats a Castell贸 i les terres del qual siguen a la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.