fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix les activitats previstes durant la setmana de la mobilitat a la Vall d’Uixó

Coneix les activitats previstes durant la setmana de la mobilitat a la Vall d’Uixó

L’esdeveniment se celebra des del 16 al 22 de setembre.

Esta setmana se celebra la setmana de la mobilitat a la Vall d’Uixó, en la qual es pretén conscienciar als ciutadans sobre el fet de moure’s d’una manera sostenible, saludable i segura. Les activitats previstes són les següents.

Dimart 17 de setembre
Descobrint els carrils bici a la Vall d’Uixó
18.00 h Equip de la Policia Local. Vine en bicicleta o patins i aprèn amb la Policia Local amb este taller pràctic.

Dijous 19 de setembre
Pedalada Stars
9.00 h Els escolars participaran en esta marxa en bicicleta dins del projecte Stars.

Divendres 20 de setembre
Passejada nocturna Green City
22.00 h En l’avinguda Sud-oest, davant del conservatori de música. Ruta urbana guiada per a conèixer els arbres més destacats de la Vall. Es pot fer a peu, en patins o en bici.

Diumenge 22 de setembre
Festa matinal del dia mundial sense cotxes
10.00 h Avinguda Jaume I en el tram des de l’avinguda Sud-oest fins a la plaça del Centre. Este tram estarà tallat al trànsit de 10.00h a 14.00 h i hi haurà inflables, jocs infantils i un photocall per a replicar la mítica fotografia dels Beatles sobre el pas de vianants en el 50è aniversari de la publicació del disc “Abbey Road”.

Durant este esdeveniment també es podrà trobar restauració al carrer sense cotxes. El divendres 20 i dissabte 21 a partir de les 19 h de la vesprada es podrà disfrutar de la gastronomia en els carrers Salvador Allende, Salvador Cardells i Sanchís Tarazona. El diumenge 22 de 10.00 h a 14.00 h la restauració s’ubicarà als carrers Salvador Allende i Salvador Cardells.

A més, el divendres 20 de setembre es comptarà amb servei de bus urbà gratuït per tal de fomentar l’ús del transport públic, més sostenible si més respectuós amb el medi ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.