fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix quan tindr脿 lloc l’elecci贸 de les Reines Falleres 2020 a Borriana

Coneix quan tindr脿 lloc l’elecci贸 de les Reines Falleres 2020 a Borriana

Totes les xiques i xiquetes hauran de passar dues proves per tal de ser escollides.

L’Ajuntament de Borriana i la Junta Local Fallera ja han decidit quin ser脿 el dia escollit en el qual tindr脿 lloc l’elecci贸 de les Reines Falleres 2020 del municipi. Este cop, la celebraci贸 es dur脿 a terme el diumenge 14 de juliol a les 19.00 h al sal贸 de plens de l’Ajuntament.

Per tal de formar part d’este acte, les aspirants hauran de presentar la seua candidatura entre el dilluns 1 i el dimarts 2 de juliol, de 19.30 a 21.00 hores, en les oficines de la Junta Local Fallera. Les xiques i xiquetes, com altres anys, hauran de fer dues proves per tal de ser escollides.

La primera prova consistir脿 en una entrevista amb vestit particular, amb els representants de les 19 comissions falleres; i la segona consistir脿 a realitzar una entrevista gravada en v铆deo amb un vestit regional, que despr茅s es facilitar脿 a totes les comissions falleres perqu猫 el puguen veure i acabar de decidir qui ix guanyadora.

Un cop s’hagen escollit les Reines Galleres, totes les altres xiques o xiquetes que vulguen formar part de la cort d’honor major o de la infantil podran presentar la seua candidatura el 17 i 18 de juliol, de 19.30 h a 21.00 h, en les oficines de la Junta Local Fallera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.