Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix quan tindrà lloc l’elecció de les Reines Falleres 2020 a Borriana

Coneix quan tindrà lloc l’elecció de les Reines Falleres 2020 a Borriana

Totes les xiques i xiquetes hauran de passar dues proves per tal de ser escollides.

L’Ajuntament de Borriana i la Junta Local Fallera ja han decidit quin serà el dia escollit en el qual tindrà lloc l’elecció de les Reines Falleres 2020 del municipi. Este cop, la celebració es durà a terme el diumenge 14 de juliol a les 19.00 h al saló de plens de l’Ajuntament.

Per tal de formar part d’este acte, les aspirants hauran de presentar la seua candidatura entre el dilluns 1 i el dimarts 2 de juliol, de 19.30 a 21.00 hores, en les oficines de la Junta Local Fallera. Les xiques i xiquetes, com altres anys, hauran de fer dues proves per tal de ser escollides.

La primera prova consistirà en una entrevista amb vestit particular, amb els representants de les 19 comissions falleres; i la segona consistirà a realitzar una entrevista gravada en vídeo amb un vestit regional, que després es facilitarà a totes les comissions falleres perquè el puguen veure i acabar de decidir qui ix guanyadora.

Un cop s’hagen escollit les Reines Galleres, totes les altres xiques o xiquetes que vulguen formar part de la cort d’honor major o de la infantil podran presentar la seua candidatura el 17 i 18 de juliol, de 19.30 h a 21.00 h, en les oficines de la Junta Local Fallera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.