fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Consulta la programaci贸 de les festes ve茂nals de Kentucky a Gandia

Consulta la programaci贸 de les festes ve茂nals de Kentucky a Gandia

Hi haur脿 activitats per a tots els p煤blics, des de un dia dedicat per als m茅s menuts fins a actuacions musicals i teatrals.

Les festes ve茂nals del barri de Kentucky es celebraran del 24 d鈥檃gost fins al proper 3 de setembre. Ho han anunciat aquest mat铆 la presidenta de la Junta de Districte de la Platja de Gandia, Vicenta Ferrer; el t猫cnic del departament de Pol铆tica Festiva, Juanjo Reig; i Pepe Gij贸n i Pura Peir贸, representants de l鈥檃ssociaci贸 de ve茂nal.

鈥淪贸n molt importants perqu猫 creen teixit social i complicitat entre tots els habitants de Kentucky, un aspecte que dona un valor afegit a les festes鈥, ha assenyalat Ferrer.

鈥淭enim un programa molt extens i de nivell鈥, ha afirmat Reig. Des del diumenge 28 d鈥檃gost dedicat plenament als m茅s menuts fins a sopars, cavalcades, actuacions teatrals i musicals. 鈥淰olem donar suport a aquestes festes de barri per tal d鈥檃portar alegria i uni贸鈥, ha afegit el t猫cnic de Pol铆tica Festiva.

鈥淪om una associaci贸 no molt gran, per貌 on tots participem. Per a nosaltres el sopar ve茂nal del dissabte 3 de setembre 茅s molt important, perqu猫 podem con猫ixer i fer lla莽os amb els pocs ve茂ns que venen de l鈥檈stranger鈥, ha destacat Peir贸.

鈥溍塻 una festivitat que va n脿ixer d鈥檜n tradicional sopar entre ve茂ns que es celebrava per a acomiadar l鈥檈stiu i s鈥檋a mantingut amb el pas dels anys convertint-se en unes festes de barri鈥, ha concl貌s Gij贸n.

Aquesta celebraci贸 ha sigut organitzada per l鈥橝ssociaci贸 de Ve茂ns de Kentucky amb la col路laboraci贸 de la Junta de Districte de la Platja i el departament d鈥橢scena Urbana i Pol铆tica Festiva.

 

Programa

  • Dimecres 24 d鈥檃gost al carrer del Fumarell. 22 h: Cinema Solidari: First Cow. Organitzat pel Departament de Participaci贸 Ciutadana

 

  • Divendres 26 d鈥檃gost al carrer Coll Verd. 21 h: sopar d鈥檈ntrep脿; 22 h: teatre a c脿rrec del Grup de Teatre de Sollana i, a continuaci贸, discom貌bil Samaruc.

 

  • Dissabte 27 d鈥檃gost al carrer Coll Verd. 19 h: Cavalcada de disfresses acompanyats pel grup 2×4; 22 h: sopar d鈥檈ntrep脿 i actuaci贸 de Jaime i Coral.

 

  • Diumenge 28 d鈥檃gost al carrer Coll Verd. 18 h: parc aqu脿tic; 19 h: berenar d鈥檕rxata i fartons; i 20 h festa de l鈥檈spuma.

 

  • Dissabte 3 de setembre al carrer Coll Verd. 22 h: sopar ve茂nal i actuaci贸 del duo Javier i Nieves.

Leave a Reply

Your email address will not be published.