fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cultura inunda el Passad铆s de les Arts amb circ per a celebrar el Nadal

Cultura inunda el Passad铆s de les Arts amb circ per a celebrar el Nadal

Els dies 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener el nou espai dedicat a l’art de Castell贸 acollir脿 cinc funcions circenses.

La Regidoria de Cultura, dirigida per Ver贸nica Ruiz, s’ha proposat omplir de la m脿gia del circ el Passad铆s de les Arts durant aquest Nadal. Aix铆, el nou espai esc猫nic de Castell贸 acollir脿 fins a cinc funcions circenses diferents perqu猫 majors, menuts i fam铆lies completes puguen gaudir d’una programaci贸 divertida, sorprenent, de qualitat i amb molt color.

El dia 28 de desembre el Passad铆s de les Arts acollir脿 l’actuaci贸 de la companyia de circ Mumusic Circ, que amb el seu espectacle ‘Merci Bien’ ompliran d’acrob脿cies, m煤sica en directe, masteler xin茅s, les verticals m茅s atrevides i moltes sorpreses m茅s el Parc Ribalta.

Dimarts 29 ser脿 el torn de Circovito, amb el seu espectacle ‘Equilibrant Il路lusions’, el qual 茅s una combinaci贸 de llenguatge po猫tic, humor, improvisaci贸 i interacci贸 amb el p煤blic i un domini rigor贸s d’una de les modalitats m茅s complexes de l’art del circ: la corda fluixa.

La finestra nou circ ens far脿 gaudir聽el dissabte 2 de gener amb la seua pe莽a ‘La fam铆lia Romanesku’, una fam铆lia que menja, riu i treballa junta. Sembla que van arribar ballant des de l’est d’Europa. Despreocupats, lleugers, sense m茅s vincle que una taula on reunir-se a menjar tots junts. La fam铆lia Romanesku 茅s sorprenentment acr貌bata, malabarista, voladora. Per貌 a voltes molt pallassa, molt de l’ensopec, de l’enuig absurd, del rid铆cul, de la creativitat il路l貌gica, de l’amor descompassat. Un espectacle per a no perdre’s.

‘El teu vol, el meu vol…’ 茅s una reflexi贸 sobre el viatge que es comparteix i els buits que es generen entre dues persones que es proposen un trajecte com煤. La pe莽a es desenvolupa amb un llenguatge propi i una original posada en escena i s’emmarca dins del circ i de la dansa. Es tracta d’una obra de la companyia Zangania i estar脿 en el Passad铆s dels Arts el diumenge 3 de gener.

Finalment, el dia 4 ser脿 el torn del Professor Karoli, amb el seu espectacle ‘L’home roda’, un personatge incombustible que es despla莽a dins d’una roda amb motor, “mico roda”, combinant enginy i artefactes: monocicles amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 cm, demostrant la seua passi贸 per les rodes i deixant-se la pell en l’asfalt. Un espectacle visual apte per a tots els p煤blics.

Totes les representacions circenses del Passad铆s de les Arts tindran una 煤nica passada, que es realitzar脿 a les 12.30 hores del mat铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.