fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un conductor ebri xoca contra una parada d’autobus al centre de Castelló

Un conductor ebri xoca contra una parada d’autobus al centre de Castelló

El jove que estava sota els efectes de l’alcohol va col·lisionar de forma violenta contra una parada d’autobús a la plaça de la Independència.

La Policia Local de Castelló va intervenir en la matinada d’ahir en la plaça Independència a causa d’un aparatós accident de trànsit en el qual un turisme, després d’eixir-se de la via, va col·lisionar de forma violenta contra una parada d’autobús i finalment es va quedar croat tallant els dos carrils de circulació.

Fins al lloc es va acostar immediatament una patrulla de la Policia Local, la qual va localitzar ràpidament el sinistre i al conductor del turisme accidentat, qui presentava una xicoteta ferida en el cap, diversos corts en la cara i evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol.

Després de rebre l’assistència mèdica en el lloc de l’accident, el conductor, A.G.S., de 24 anys i de nacionalitat espanyola es va negar en repetides ocasions a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia pel que a la vista de l’accident i del comportament del conductor, amb evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol, la Policia Local de Castelló finalment li ha imputat un presumpte delicte contra la Seguretat viària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.