fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Diputaci贸 ultima la celebraci贸 del Dia de la Prov铆ncia amb m茅s de 200 convidats confirmats

Diputaci贸 ultima la celebraci贸 del Dia de la Prov铆ncia amb m茅s de 200 convidats confirmats

La Diputaci贸 ja 煤ltima l’organitzaci贸 per a la qual ser脿 la gran festa de la prov铆ncia de Castell贸 el pr貌xim 18 de mar莽.

M茅s de 200 castellonencs ja han confirmat la seua pres猫ncia dissabte que ve en l’III Dia de la Prov铆ncia per a formar part “de l’orgull d’una terra 煤nica que, a trav茅s d’aquests premis, demostra la seua grandesa i convida a tots els castellonencs a seguir construint la millor prov铆ncia aprofitant el seu talent, saber fer i valors”.

El president del Govern Provincial, Javier Moliner, ha posat l’accent en la import脿ncia d’un acte en el qual “tota la prov铆ncia ens unim per a rendir sincer homenatge a l’ess猫ncia d’un territori replet d’oportunitats, a les 135 identitats que fonamenten la identitat de Castell贸 a trav茅s de tots i cadascun dels nostres pobles i a aquells que treballen per a fer m茅s gran la nostra hist貌ria”.

脡s per a莽貌 que “estem treballant perqu猫 el Palau Provincial estiga dissabte que ve a l’altura del Dia de la Prov铆ncia”. No en va, quan encara resta una setmana perqu猫 el sal贸 de recepcions de la Diputaci贸 albergue l’acte en el qual “homenatjarem a cinc ve茂ns il路lustres de cinc municipis de la prov铆ncia”, el ple est脿 assegurat amb la confirmaci贸 de m茅s de 200 persones que volen prendre part de la jornada festiva que, a m茅s, coincideix amb el primer gran dia de les festes de la Magdalena.

Aix铆, cal recordar que en aquesta tercera edici贸 del Dia de la Prov铆ncia L’Alta Distinci贸 de la Prov铆ncia guardonar脿 amb la distinci贸 m茅s gran institucional al qu铆mic Avelino Corma. A m茅s, en aquesta l铆nia de recon茅ixer el talent d’aquells castellonencs que, des de la humilitat i el talent, fan gran aquesta prov铆ncia i l’orgull de pertinen莽a que tots sentim, el Dia de la Prov铆ncia servir脿 per a realitzar quatre distincions.

L’humorista castellonenc Carlos Latre (M猫rit als Arts), el futbolista artanenc Bruno Soriano (M猫rit esportiu), Marie Claire (M猫rit a la Innovaci贸), empresa situada a Vilafranca i “clau per al teixit econ貌mic i laboral de la comarca i la prov铆ncia”, i l’Oncle Enrique (M猫rit a la Solidaritat) per “la seua infatigable lluita per la igualtat i els drets del col路lectiu gitano des de la Fundaci贸 Panjab”, completaran una terna “de guardonats que demostren la grandesa d’una prov铆ncia que, dia a dia, segueix creixent i creient en un futur replet d’oportunitats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.