fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (Cs) demana la retirada immediata del fullet sexista elaborat pel bipartit

Ciutadans (Cs) demana la retirada immediata del fullet sexista elaborat pel bipartit

L’edil de Ciutadans, en l’Ajuntament de Castell贸 Cristina Gabarda ha demanat “la retirada immediata del fullet sexista elaborat pel bipartit per a la Magdalena relatiu a la campanya Controla en La Magdalena, en la qual tamb茅 participen el Consell i l’ONG Controla Club”.

“脡s intolerable que es responsabilitze a la dona de les agressions sexuals i es donen consells per a consumir droga”, ha ressaltat Gabarda. “No es pot organitzar actes pel Dia de la Dona i despr茅s emetre una campanya masclista”, ha afegit la regidor.

En aquest sentit, Gabarda ha recriminat “els consells per a dones que es donen en el fullet com cercar ambients on una se senta c貌moda i segura, o no tolerar agressions sexistes” i ha afegit que “a莽貌 a l’煤nica cosa que condueix realment 茅s a responsabilitzar a les v铆ctimes d’haver patit les agressions o no haver actuat de manera correcta si les hem patit”. “Les agressions sexuals s’han de combatre anant contra qui les comet no obligant a les dones a modificar la seua conducta o els llocs als quals acudir per a no ser v铆ctimes”, ha destacat l’edil. “Qu猫 ser脿 el pr貌xim, que ens diguen que no ens posem faldilla curta per a no provocar?”, ha lamentat la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.