fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (Cs) demana la retirada immediata del fullet sexista elaborat pel bipartit

Ciutadans (Cs) demana la retirada immediata del fullet sexista elaborat pel bipartit

L’edil de Ciutadans, en l’Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha demanat “la retirada immediata del fullet sexista elaborat pel bipartit per a la Magdalena relatiu a la campanya Controla en La Magdalena, en la qual també participen el Consell i l’ONG Controla Club”.

“És intolerable que es responsabilitze a la dona de les agressions sexuals i es donen consells per a consumir droga”, ha ressaltat Gabarda. “No es pot organitzar actes pel Dia de la Dona i després emetre una campanya masclista”, ha afegit la regidor.

En aquest sentit, Gabarda ha recriminat “els consells per a dones que es donen en el fullet com cercar ambients on una se senta còmoda i segura, o no tolerar agressions sexistes” i ha afegit que “açò a l’única cosa que condueix realment és a responsabilitzar a les víctimes d’haver patit les agressions o no haver actuat de manera correcta si les hem patit”. “Les agressions sexuals s’han de combatre anant contra qui les comet no obligant a les dones a modificar la seua conducta o els llocs als quals acudir per a no ser víctimes”, ha destacat l’edil. “Què serà el pròxim, que ens diguen que no ens posem faldilla curta per a no provocar?”, ha lamentat la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.