Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Castell d’Onda serà l’escenari estrella en la primera carrera d’obstacles de Unbroken Race 2020

El Castell d’Onda serà l’escenari estrella en la primera carrera d’obstacles de Unbroken Race 2020

La ciutat donarà el tret d’eixida a la nova lliga OCRA España, un esdeveniment nacional memorable.

La carrera d’obstacles Unbroken Race 2020, torna a Onda al cap d’un any sense celebració a la nostra ciutat. I ho fa, apostant pel Castell de les 300 Torres com a escenari estrela en la prova inaugural d’esta mítica carrera que cada dia enganxa a més adeptes.

La ciutat es convertix en prova inaugural de la lliga estrela de Ocra España, la lliga més important a nivell nacional. “S’espera depassar les 700 inscripcions a Onda”, ha subratllat Óscar Blázquez, gerent del Unbroken Race.

Així mateix, Paco Pastor, regidor de Ciutat Saludable i Sostenible ha apuntat que “és el nostre desig portar les millors competicions esportives, i si damunt els organitzadors són locals, millor que millor”.

La Unbroken Race és una carrera d’obstacles enfocada per a tota mena de corredors, ja siguen participants o experts de màxim nivell que vulguen posar a prova les seues capacitats físiques i el seu afany de superació en un recorregut ple d’obstacles de tota mena. “Esta competició contempla un rang d’edat molt ampli que oscil·la des dels 16 fins als 60 anys”, ha puntualitzat Blázquez.

Quant al recorregut els corredors eixiran del Pla, passant per diferents punts del centre històric fins a arribar a l’interior del Castell, on es realitzarà la penúltima prova. L’últim tram considerat com el “més dur” per Blázquez comprendrà el recorregut des dels Porxos fins a la porta de l’ajuntament d’Onda.

“Apostar per l’esport és apostar per uns valors segurs i crec que estem en un entorn privilegiat per a la pràctica de tota mena d’esports. Prova d’això, és la Primera Volta a Castelló Femenina Professional que se celebrarà a Onda, la marxa cicloturista 10 pics, el trail refugis de pedra, el trofeu Víctor Cabedo, el torneig de la ceràmica i infinitat de proves esportives que es fan cada setmana”, ha conclòs Paco Pastor.

La Unbroken Race és una carrera que es realitza al llarg de tota la geografia espanyola, però este any 4 dels esdeveniments se centren en la província de Castelló a Onda, Albacete, Orpesa, Vila-real i l’Alcora.

Finalment, Blázquez anima a tots els corredors de Castelló i voltants a participar i ha afegit: “tornem a Onda molt il·lusionats després de guanyar per segon any consecutiu la millor carrera i organització d’Espanya”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.