fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre de Dia d’Onda celebra el seu V aniversari amb una jornada de portes obertes

El Centre de Dia d’Onda celebra el seu V aniversari amb una jornada de portes obertes

El Centre de Dia d’Onda compleix el seu V aniversari i, per este motiu, dimarts 12 de setembre, l’Ajuntament ha organitzat una jornada de portes obertes amb la finalitat de celebrar-ho i seguir donant a con猫ixer quines activitats i serveis presten al municipi.

El d’Onda 茅s un Centre Municipal amb quaranta places d’estada di眉rna i est脿 destinat a majors de 60 anys o persones de qualsevol edat que requerisquen cures especials, siga per malaltia o per postoperatori. Per a la seua cura, el Centre de Dia compta amb un equip de professionals especialitzats en cadascuna de les necessitats que els majors poden tenir: metge, infermera, psic貌leg, treballadora social, animadors, etc.

Mari Carmen Aguilella, tinent d’alcalde de Pol铆tica Social de l’Ajuntament d’Onda, ha explicat que “el Centre de Dia realitza un treball exemplar amb els majors d’Onda” i ha assenyalat que “des de l’equip de govern cerquem cont铆nuament aconseguir el benestar dels onders, especialment d’aquells que m茅s ho necessiten. Per a莽貌, ens preocupem que el Centre de Dia oferisca cada dia millors serveis i m茅s innovadors. A m茅s, el centre no solament beneficia als majors, sin贸 tamb茅 a les fam铆lies que se senten desbordades a l’hora de compatibilitzar el seu treball amb la cura dels seus familiars”. En este sentit, Aguilella ha recordat que el Centre de Dia ofereix la Unitat de Respir Familiar destinada a conciliar l’activitat laboral, personal i familiar dels familiars que assumeixen la cura de les persones majors. Este servei a m茅s ajuda en la recuperaci贸 i manteniment de l’autonomia personal de les persones majors; fomenta el desenvolupament de les relacions personals i socials; i facilita la perman猫ncia de les persones majors en el seu entorn habitual, evitant el seu ingr茅s en centres.

A m茅s, s’ofereixen serveis de transport adaptat, acolliment, men煤s personalitzats, higiene personal, atenci贸 a la salut, fisioter脿pia, atenci贸 social, servei de podologia, activitats esportives, tallers d’inform脿tica, o fins i tot proposa ter脿pies amb aromater脿pia. Tamb茅 disposa del servei Wappa S猫nior, una aplicaci贸 m貌bil que permet que els familiars estiguen informats a trav茅s del tel猫fon de les q眉estions relatives a la vida di脿ria i a les cures o incid猫ncies que puguen esdevenir a la persona usu脿ria del centre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.