fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell d’Igualtat 煤ltima les activitats del Dia Internacional de la Dona a Morella

El Consell d’Igualtat 煤ltima les activitats del Dia Internacional de la Dona a Morella

Aquest ha programat actes en centres educatius, culturals, taules redones i manifestacions durant tot el mes.

El Consell d’Igualtat de Morella es va reunir ahir per a unificar les diferents iniciatives al voltant del 8 de mar莽, Dia Internacional de la Dona. D’aquesta manera, l’脿rea d’igualtat de l’ajuntament i les diferents associacions que formen aquest 貌rgan, van plantejar totes les activitats al voltant d’aquest dia, les quals s’allargaran durant tot el mes i comptaran amb xerrades formatives als centres educatius, taules redones, activitats culturals i manifestacions.

La regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “el 8 de mar莽 s’ha convertit en un dia de reivindicaci贸 festiva per a donar visibilitat a la situaci贸 de desigualtat que encara vivim les dones” i ha afegit que “enguany plantegem enfocar el Dia Internacional de la Dona a l’empoderament de les dones”. L’edil ha explicat que “cal donar a con茅ixer a les dones de la comarca que realitzen activitats tradicionalment considerades masculines o que han trencat el sostre de vidre en l’脿mbit laboral, esportiu o cultural”. Mari ha remarcat que “a l’encontre d’ahir es van plantejar moltes propostes des de diferents associacions i entitats amb motiu d’aquest dia, per貌 tamb茅 d’altres que poden tindre lloc al llarg de l’any” i ha recordat que “la lluita feminista per aconseguir una igualtat real en tots els 脿mbits s’ha de treballar cada dia”.

A m茅s de les activitats, es van fer propostes per comptar amb un lema representatiu de l’objectiu d’empoderament que es va plantejar durant la reuni贸. Aix铆, les diferents entitats que participen del consell, ultimen els detalls de les diferents activitats, les quals es donaran a con茅ixer en les pr貌ximes setmanes de manera detallada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.