fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El festival infantil Menuda Ciutat de Sagunt continua amb la representació de quatre espectacles simultanis en diferents punts a l’aire lliure de la ciutat

El festival infantil Menuda Ciutat de Sagunt continua amb la representació de quatre espectacles simultanis en diferents punts a l’aire lliure de la ciutat

Les representacions tindran lloc divendres, 25 de setembre, a les 19.30 hores en l’Albereda del Consell, en la plaça Antiga Moreria, en l’Àgora del Casal Jove i en la plaça Cronista Chabret.

El festival escènic Menuda Ciutat, organitzat per la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, continua una setmana més oferint teatre de carrer, contacontes i màgia al públic infantil de la ciutat.

Després que la setmana passada els espectacles programats s’ajornaren, demà divendres, 25 de setembre, a les 19.30 hores es reprenen les representacions d’este festival a l’aire lliure amb dos obres en el nucli del Port de Sagunt i dos en el nucli històric.

Concretament, la companyia A la Lluna posarà en escena l’espectacle de circ Kanijo circus a l’Albereda del Consell, on un absurd personatge crea somnis per a fer gaudir l’espectador. Un espectacle participatiu on es mesclen diferents disciplines del circ com el diàbolo, equilibris en taula-roll, monocicle i fins a una vaca rosa.

L’Àgora del Casal Jove acollirà l’espectacle Circo gfado de la companyia Baraka Circ, una representació de circ, teatre i màgia en el qual dos personatges recorreran amb molt d’humor i circ contemporani una història sobre la companyonia i el suport mutu i captivaran el públic amb les seues màgiques peripècies. Els dos amics estan gafados però no de mala sort sinó d’ulleres. L’espectacle inclou màgia amb un número d’escapisme penjat boca baix amb camisa de força i molt humor per a passar-ho en gran amb tota la família.

D’altra banda, la companyia Rebombori Cultural posarà en escena l’espectacle Los cuentos de Gianni Rodari en la plaça Antiga Moreria quan es complixen cent anys del naixement i quaranta de la mort d’este autor italià que va canviar la literatura infantil. En este espectacle es presenten, entre d’altres, un posador que es convertix en estàtua vivent, un emperador amb inquietuds musicals però molt poc oïda, un príncep que preferix ser llenyataire o una princesa que no para de riure’s.

Finalment, la plaça Cronista Chabret acollirà l’espectacle Cajas y cuentas de la companyia A la Lluna, una representació de contes teatralitzats plens de forats, per on es colen els ous d’una femella de cocodril, els que no han eixit de l’ou, els que només compten comptes i els que només conten contes. Amb esta representació, la companyia acosta als més xicotets i xicotetes grans valors com l’amistat, la solidaritat, la cooperació o el respecte.

Cal recordar que esta edició, la cinquena, ve marcada per la COVID19, ja que el festival, que estava previst per a maig, va haver d’ajornar-se amb motiu de la quarantena. Per això, es recorda que és obligatori l’ús de mascareta així com guardar la distància interpersonal en acudir als espectacles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.