fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El prestigiós ceramista Enric Mestre dóna a Onda una valuosa peça de la seua col·lecció

El prestigiós ceramista Enric Mestre dóna a Onda una valuosa peça de la seua col·lecció

Inclòs en el programa cultural de la Fira d’Onda 2017, ahir a la vesprada va tenir lloc l’acte de donació d’una obra del prestigiós ceramista Enric Mestre.

A la donació van assistir part de la Corporació Municipal, amb l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, al capdavant; el regidor de festes, Asensio Blaya; així com les reines de la Fra2017 i les seues corts d’honor.

L’artista valencià, que actualment exhibeix l’exposició ‘Retrospectiva 1.0’ al Museu del Taulell ‘Manolo Safont’, ha donat a la institució museística d’Onda una magnífica peça de gres amb engalbes de 1975, corresponent a una col·lecció de les seues primeres sèries escultòriques.

Després de la visita guiada a l’exposició ‘Retrospectiva 1.0’, que romandrà oberta al públic fins al 10 de desembre, s’ha signat l’acta de donació. L’alcalde Ximo Huguet va mostrar públicament el seu agraïment a l’artista “per la seua gentilesa i l’altruisme en donar al Museu part de la seua magnífica obra” i va declarar que “és un honor per a la ciutat d’Onda rebre esta peça, de tan important valor, que enriquirà significativament els Fons del Museu i formarà part de l’Exposició Permanent”.

Després de l’acte de la donació, es va realitzar el ‘Col·loqui amb Enric Mestre’, moderat per Vicent Estall, director del Museu del Taulell. Durant la sessió, els participants van aportar la seua visió particular de l’obra del cèlebre ceramista amb una sèrie d’imatges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.