fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El pr貌xim dimecres tindr脿 lloc l’acte institucional pel 9 d’octubre a Sagunt

El pr貌xim dimecres tindr脿 lloc l’acte institucional pel 9 d’octubre a Sagunt

El mercat popular, el sopar de cantell, l’arr貌s amb fesols i naps i la baixada de la senyera des de la fa莽ana de l’ajuntament entre els actes programats pel 9 d’Octubre.

La programaci贸 per la festivitat del 9 d’Octubre continua a Sagunt i Port de Sagunt amb actes culturals i festius. Tal com es va anunciar en la presentaci贸, la programaci贸 estar脿 present en tots dos nuclis poblacionals de la nostra localitat i estan organitzats pels departaments de Cultura i de Festes de l’Ajuntament de Sagunt.

El dimarts 8 d’octubre, el mercat popular s’instal路lar脿, durant tota la jornada, al passeig de la Ger猫ncia del Port de Sagunt. Ja durant la vesprada, a les 19 hores l’Associaci贸 Cultural Grup de danses Els Fallers amenitzaran amb balls regionals als ve茂ns i ve茂nes del municipi aix铆 com als visitants a l’auditori a l’aire lliure del Triangle Umbral del Port de Sagunt (Pla莽a Joan Carles I). Per altra banda, a les 20 hores els Jardins del Casino Vell del Port de Sagunt acolliran el tradicional sopar de cantell amenitzat pels mon貌legs i les actuacions d’artistes locals.

El mat铆 del dimecres, 9 d’octubre, ser脿 el torn de la flashmob (10 h) i de l’actuaci贸 d’uns pallassos (11 h) els quals divertiran als m茅s xicotets en el Triangle Umbral perqu猫, tot seguit, tinga lloc el menjar d’arr貌s amb fesols i naps, organitzats per l’Associaci贸 Porte帽a Hoguera de Sant Ant贸n i amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Sagunt, a les 13.30 hores.

Finalment, la vesprada del 9 d’octubre est脿 reservada per als actes institucionals que donaran inici a les 19 hores amb la baixada de la senyera i la bandera del municipi per la fa莽ana de l’Ajuntament de Sagunt i portades, en primera inst脿ncia, per l’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno i per la primera tinenta d’alcalde, Mar铆a Jos茅 Carrera. Seguidament tindr脿 lloc l’habitual process贸 c铆vica al voltant de la glorieta on els diferents portaveus dels grups municipals tindran l’oportunitat de portar la senyera i la bandera de la ciutat acompanyats per l’actuaci贸 d’un grup de dol莽aina i tabalet i dels cabuts. Tot seguit, l’alcalde de Sagunt, pronunciar脿 el tradicional discurs pel Dia de la Comunitat Valenciana, 9 d’octubre perqu猫 tot seguit finalitzen els actes amb els balls regionals a c脿rrec del Grup de Danses de Morvedre al terrat de la glorieta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.