fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Teatre Principal de Castell贸 acull l’obra ‘Dot’, guardonada amb el premi MAX al millor espectacle infantil

El Teatre Principal de Castell贸 acull l’obra ‘Dot’, guardonada amb el premi MAX al millor espectacle infantil

Des de la seua estrena al final del 2013 a Sueca, ciutat de resid猫ncia de la companyia, ‘Dot’ ha sigut representada en escenaris de tot Espanya i per l’estranger

El Teatre Principal de Castell贸 acollir脿 el diumenge, 26 de febrer, l’espectacle ‘Dot’, guardonat amb el Premi Max al millor espectacle infantil 2015, a c脿rrec de la companyia de Sueca Maduixa Teatre. L’esdeveniment s’emmarca en la programaci贸 que organitza l’Institut Valenci脿 de Cultura (IVC) al teatre castellonenc.

‘Dot’ est脿 inspirat en l’univers de l’artista nord-americ脿 Sol LeWitt. Prenent com a punt de partida el seu innovador treball, referent mundial de l’art conceptual, l’obra busca estimular el p煤blic amb la bellesa pl脿stica de la seua posada en escena. Els dos protagonistes, Dot i Laia, emprenen un viatge en el qual, amb un poc de m脿gia i molta imaginaci贸, aniran unint punts per a aconseguir un llen莽 ple de color.

L’espectacle est脿 escrit i dirigit per Juan Pablo Mendiola i compta amb la direcci贸 coreogr脿fica de Mamen Garc铆a. Ezequiel Gil i Laia Sorribes interpreten aquesta estimulant creaci贸 de la companyia valenciana, considerada una de les m茅s innovadores i prol铆fiques de les arts esc猫niques espanyoles per la seua reeixida capacitat de combinar la dansa, la m煤sica, les arts pl脿stiques i les noves tecnologies per a crear universos m脿gics, divertits i estimulants per a la inf脿ncia buscant provocar en els m茅s menuts el desig de jugar i experimentar.

Des de la seua estrena al final del 2013 a Sueca, ciutat de resid猫ncia de la companyia, ‘Dot’ ha sigut representada en escenaris de tot Espanya i per l’estranger. Aix铆, l’obra ha estat present en prestigiosos cert脿mens com el Grec Festival de Barcelona, el Festival Temporada Alta de Girona, el Festival de Dansa de Gij贸n a Ast煤ries, el Festival Regeneration TNG de Li贸, el Festival Segni d’Infanzia d’It脿lia o el Macao Arts Festival de Xina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.