fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Reis Mags desembarquen a Borriana carregats de joguets, il路lusi贸 i regals

Els Reis Mags desembarquen a Borriana carregats de joguets, il路lusi贸 i regals

Centenars de xiquets i xiquetes reben a Melcior Gaspar i Baltasar al Port.

Els Reis Mags d’Orient carregats de joguets, il路lusi贸 i regals, van desembarcar a primera hora de la vesprada d’ahir en el Port de Borriana on van ser rebuts efusivament i amb gran expectaci贸 i emoci贸 per centenars de xiquets i xiquetes, i tamb茅 per representants municipals i les dues Reines Falleres de 2020, Elena Pastor i Julia L贸pez.

Melcior, Gaspar i Baltasar van desembarcar en el moll puntualment i han saludat totes les persones congregades en la zona portu脿ria per a acollir-los, omplint-los de goig i alegria. A continuaci贸 els tres Reis Mags i les seues comitives es van dirigir fins a la zona de l’avinguda Jaume I, on van pujar a les carrosses ja preparades i completament enllestides amb les caixes de regals carregades, per a iniciar el seu recorregut pels carrers de la ciutat.

Aix铆, a partir de les sis de la vesprada, es va iniciar una desfilada des de l’avinguda Jaume I pels carrers del municipi, en la qual els m茅s menuts i visitants van poder gaudir de les sis carrosses, una d’elles amb el Naixement, una altra amb animaci贸 infantil, la del carter reial i 3 carrosses m茅s per a ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, respectivament, des de les quals es van llan莽ar un total de 750 quilos de caramels.

Partint de l’avinguda Jaume I, la cavalcada va passar inicialment per la pla莽a de la Generalitat Valenciana per a, m茅s tard, enfilar el carrer de l’Escorredor, el Raval i el Pla, fins a arribar, finalment, a la pla莽a Major, on els Reis Mags van baixar de les carrosses i van ser rebuts a l’Ajuntament per l’alcaldessa Maria Josep Safont.

Des del balc贸 del Consistori, l’alcaldessa va donar la benvinguda als tres Reis i, despr茅s de rebre de mans de la primera edil les claus de la ciutat, perqu猫 no “tinguen cap problema per a repartir durant la nit els centenars de regals que els xiquets i xiquetes de Borriana esperen amb il路lusi贸”, Baltasar es va dirigir als xiquets i xiquetes del municipi per a assegurar-los que esta nit rebrien els seus regals.

Amb un espectacle de llums, colors i un castell a la pla莽a Major, Borriana va acomiadar els Reis Mags, els quals durant el mat铆 del 6 de gener visitaran les persones majors que residixen en centres de majors de la ciutat, carregats de salut i pau per a tots els residents i fent-los arribar la seua alegria i tendresa per al 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.