fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Reis Mags desembarquen a Borriana carregats de joguets, il·lusió i regals

Els Reis Mags desembarquen a Borriana carregats de joguets, il·lusió i regals

Centenars de xiquets i xiquetes reben a Melcior Gaspar i Baltasar al Port.

Els Reis Mags d’Orient carregats de joguets, il·lusió i regals, van desembarcar a primera hora de la vesprada d’ahir en el Port de Borriana on van ser rebuts efusivament i amb gran expectació i emoció per centenars de xiquets i xiquetes, i també per representants municipals i les dues Reines Falleres de 2020, Elena Pastor i Julia López.

Melcior, Gaspar i Baltasar van desembarcar en el moll puntualment i han saludat totes les persones congregades en la zona portuària per a acollir-los, omplint-los de goig i alegria. A continuació els tres Reis Mags i les seues comitives es van dirigir fins a la zona de l’avinguda Jaume I, on van pujar a les carrosses ja preparades i completament enllestides amb les caixes de regals carregades, per a iniciar el seu recorregut pels carrers de la ciutat.

Així, a partir de les sis de la vesprada, es va iniciar una desfilada des de l’avinguda Jaume I pels carrers del municipi, en la qual els més menuts i visitants van poder gaudir de les sis carrosses, una d’elles amb el Naixement, una altra amb animació infantil, la del carter reial i 3 carrosses més per a ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, respectivament, des de les quals es van llançar un total de 750 quilos de caramels.

Partint de l’avinguda Jaume I, la cavalcada va passar inicialment per la plaça de la Generalitat Valenciana per a, més tard, enfilar el carrer de l’Escorredor, el Raval i el Pla, fins a arribar, finalment, a la plaça Major, on els Reis Mags van baixar de les carrosses i van ser rebuts a l’Ajuntament per l’alcaldessa Maria Josep Safont.

Des del balcó del Consistori, l’alcaldessa va donar la benvinguda als tres Reis i, després de rebre de mans de la primera edil les claus de la ciutat, perquè no “tinguen cap problema per a repartir durant la nit els centenars de regals que els xiquets i xiquetes de Borriana esperen amb il·lusió”, Baltasar es va dirigir als xiquets i xiquetes del municipi per a assegurar-los que esta nit rebrien els seus regals.

Amb un espectacle de llums, colors i un castell a la plaça Major, Borriana va acomiadar els Reis Mags, els quals durant el matí del 6 de gener visitaran les persones majors que residixen en centres de majors de la ciutat, carregats de salut i pau per a tots els residents i fent-los arribar la seua alegria i tendresa per al 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.