fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Reis Mags recorreran els carrers de Vila-real en una desfilada de 35 quilòmetres per a saludar als xiquets i xiquetes i arribaran a les llars a través de videotelefonada

Els Reis Mags recorreran els carrers de Vila-real en una desfilada de 35 quilòmetres per a saludar als xiquets i xiquetes i arribaran a les llars a través de videotelefonada

Joventut Antoniana, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, adapta la visita de Ses Majestats d’Orient a la covid-19 / Les cartes es podran entregar els dies 28 i 29 de desembre de 9 a 21 hores per a evitar aglomeracions.

Vila-real té tot llest per a l’arribada dels Reis Mags, una visita que enguany serà especial i adaptada a les circumstàncies per la pandèmia. Els presidents de Joventut Antoniana, María Casabó i Albert Arrufat, han presentat hui al costat de la regidora de Joventut de Vila-real, Anna Vicens, els actes amb motiu de l’arribada de Ses Majestats d’Orient a Vila-real. Una visita en la qual l’entitat religiosa està treballant des de setembre per a garantir la celebració de tots els actes però amb un format nou adaptat a les mesures per la covid-19 i amb la màxima d’evitar aglomeracions de gent. Vicens ha destacat que “ara més que mai, els xiquets i les xiquetes mereixen que Melcior, Gaspar i Baltasar visiten Vila-real”, en relació al comportament exemplar dels més xicotets des de l’inici de la pandèmia.

La principal novetat és que el gener vinent la tradicional cavalcada del dia 5 -declarada Festa d’Interés Turístic Provincial des del 2014- se substituirà per una desfilada de quasi 35 quilòmetres pels carrers de la ciutat dels tres Reis Mags. Amb tot, uns dies abans els xiquets i les xiquetes que ho desitgen podran depositar la seua carta i, com sempre, farà falta el segell antonià perquè arriben a les mans de Melcior, Gaspar i Baltasar. Així, enguany hi haurà canvi de dia i ubicació. Seran dues jornades, el dilluns 28 i dimarts 29 de desembre, en horari de nou del matí a nou de la nit i a la placeta de la parròquia dels Pares Franciscans on els xicotets o els seus familiars podran depositar la llista de desitjos directament en les bústies. “Per a adaptar-nos als horaris de treball, hi haurà dues jornades de 12 hores ininterrompudes per a poder tirar la carta però no hi haurà patges per a evitar els contactes”, ha detallat Arrufat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.