fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es suspenen les festes de Sant Pere a Castell贸

Es suspenen les festes de Sant Pere a Castell贸

Castell贸 tampoc celebrar脿 este estiu els tradicionals actes de la nit de Sant Joan a les platges davant la situaci贸 actual.

L’Ajuntament de Castell贸 i la Comissi贸 de Festes de Sant Pere han acordat de manera conjunta la suspensi贸 de les pr貌ximes festes del Grau davant la crisi sanit脿ria de la covid-19 i tenint en compte que el gruix del programa de Sant Pere -que enguany havia de celebrar-se del 27 de juny al 5 de juliol- es desenvolupa al carrer i reuneix centenars de persones.

El president de la Comissi贸 de Festes de Sant Pere, Antonio Tirado, ha explicat que davant la crisi del coronavirus “la decisi贸 m茅s prudent 茅s suspendre les festes, perqu猫 per les seues pr貌pies caracter铆stiques no s贸n compatibles amb les mesures derivades de la crisi del coronavirus”. “En estos moments la covid-19 ens impedix realitzar festes populars i multitudin脿ries com les de Sant Pere”, ha matisat Tirado.

“Des de l’Ajuntament de Castell贸 agra茂m la sensibilitat de la Comissi贸 de Festes davant una decisi贸 poc agradable, especialment per a tots els grauers i graueres, i vull traslladar un missatge d’脿nim a les reines, president infantil i tota la seua cort d’honor, aix铆 com a les penyes, colles i comer莽os del Grau”, ha assegurat el tinent d’alcalde del Grau, Rafa Sim贸. A m茅s, Sim贸 ha plantejat que “el pressupost de Sant Pere es destine per part de l’Ajuntament a iniciatives dirigides a la reactivaci贸 econ貌mica i social de la ciutat i en benefici de tota la ciutadania”.

Des del Patronat Municipal de Festes, la presidenta d’este, Pilar Escuder, ha insistit en la impossibilitat de celebrar Sant Pere per la crisi del coronavirus i ha anunciat tamb茅 que, pels mateixos motius, se suspenen els actes que tradicionalment es programen per a la nit de Sant Joan a les platges de Castell贸. “Cal complir amb totes les mesures de seguretat i distanciament social que es deriven de la crisi sanit脿ria de la covid-19 i que s贸n incompatibles amb celebracions com la de Sant Pere i Sant Joan, per la qual cosa este estiu no es podran fer”, ha apuntat Escuder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.