fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Este diumenge tindrà lloc a Sagunt la IV carrera solidària per a recaptar fons a favor d’Unicef

Este diumenge tindrà lloc a Sagunt la IV carrera solidària per a recaptar fons a favor d’Unicef

L’esdeveniment esportiu comença a les 11.00 h i té com a objectiu donar suport al projecte solidari ‘La teua donació canvia vides hui’.

Este diumenge 1 de desembre tindrà lloc a les 11 hores al Port de Sagunt la IV Carrera Solidària a favor d’Unicef ‘Pels drets de la Infància’. La carrera, com tots els anys, està organitzada pels departaments de Joventut i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i els clubs locals d’atletisme: Atletisme Sagunt i Club Camp de Morvedre. També hi col·laboren empreses com Carrefour, Frit Ravich, Panamà i Importaco.

Per a la celebració del Dia dels Drets de la Infància, l’organització de l’acte esportiu posarà a la disposició de la ciutadania diverses activitats per als més xicotets com castells inflables, pintacares, tallers, jocs gegants i de taula i ambientació musical.

La carrera tindrà l’eixida en el Casino de la Gerència i tindrà una versió familiar de 2’5 km i una altra competitiva de 5 km. Quant a la modalitat no competitiva, que començarà a les 12 hores, el recorregut podrà gaudir-se corrent, caminant, amb carro de bebè, cadira de rodes, patins, mascota, bicicleta, etcètera. El preu de la inscripció és de 7 euros i inclou la participació de l’adult i del menor. D’eixa quantitat, 5’30 euros aniran destinats al projecte d’Unicef ‘La teua donació canvia vides hui’. D’altra banda, la carrera de 5 km, que sí que és competitiva, té un preu de 7 euros dels quals 4’70 també aniran destinats al projecte d’Unicef i començarà a les 11.00 hores.

Les inscripcions de la carrera inclouen bossa de corredor amb samarreta i un sac per al menor. Els interessats podran realitzar la inscripció fins a este dijous 28 de novembre a través del lloc web www.sportmaniac.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.