fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

脠xit de participaci贸 i de l’operatiu de seguretat i neteja de la Fira d’Onda 2017

脠xit de participaci贸 i de l’operatiu de seguretat i neteja de la Fira d’Onda 2017

La Fira d’Onda 2017 va arribar a la seua fi despr茅s de deu dies intensos de festes marcats per una gran participaci贸 de ve茂ns i visitants de localitats properes.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha fet un balan莽 molt positiu de les festes i ha destacat que “l’alta participaci贸 en la majoria dels actes ha fet que, una vegada m茅s, la Fira d’Onda siga un referent per a les localitats del voltant i ha suposat de nou un important est铆mul econ貌mic per als comer莽os i locals hostalers de la ciutat”.

Huguet tamb茅 s’ha mostrat molt agra茂t amb “la Junta de Festes i amb tots els voluntaris de Fira, els cossos de seguretat, membres de Protecci贸 Civil, aix铆 com les penyes i ve茂ns, que han fet possible que la Fira siga un 猫xit i que Onda haja viscut un gran ambient durant tots estos dies”.

L’alcalde tamb茅 ha posat en relleu “la gran aflu猫ncia de p煤blic en els festejos taurins, especialment els dos dissabtes de Fira, en els quals Onda s’ha omplert de visitants d’altres poblacions per gaudir dels bous de ramaderies de primer nivell”. Tamb茅 ha afirmat que el canvi de dia de la celebraci贸 del ‘Sopar de Fira’ i la nova ubicaci贸 de les paelles, “han obtingut resultats positius i els onders s’han animat a acudir en massa a estos multitudinaris actes de germanor”. Els actes culturals tamb茅 han comptat amb un gran acolliment, arribant-se a esgotar les entrades dies abans de la seua representaci贸, com 茅s el cas de l’obra de teatre ‘Dos + dos’.

Aix铆 mateix, l’alcalde d’Onda ha fet balan莽 tamb茅 dels serveis especials que es van planificar per Fira entorn de la seguretat i la neteja del municipi, que han contribu茂t al fet que milers de participants hagen gaudit de les festes durant estos deu dies. “Tots els dispositius especials d’emerg猫ncia, seguretat i mobilitat de l’Ajuntament d’Onda han complert amb la seua labor de forma efectiva durant la Fira. Onda ha comptat amb m茅s de 400 serveis de refor莽 policial i centenars de quilos en forma de testos i blocs de formig贸 que han blindat els principals carrers del municipi”, ha assegurat Huguet, qui ha afegit que “la Fira s’ha gaudit de forma segura gr脿cies a l’operatiu dissenyat per la Policia Local que, al costat d’una important labor preventiva i una gran capacitat de resposta, s’ha evitat que es produ铆s cap incident greu de seguretat”.

Finalment, Huguet ha posat de manifest la gran labor que s’ha fet durant estes festes per mantenir els carrers nets de la ciutat. “S’ha portat rigorosament l’operatiu especial que s’havia dissenyat, incloent-hi el refor莽 del personal de neteja, la qual cosa ha suposat un esfor莽 important tamb茅 supervisant els treballs als carrers i coordinant els diferents serveis. D’esta manera, s’ha perm茅s que les activitats de tots els esdeveniments i de la resta de la ciutat estiguessen en les millors condicions possibles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.