fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Finalitza la Fira de Sant Miquel d’Onda amb un 猫xit rotund de participaci贸

Finalitza la Fira de Sant Miquel d’Onda amb un 猫xit rotund de participaci贸

Les novetats d’esta edici贸 han tingut una gran acceptaci贸 pel que l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda seguir脿 treballant en eixa l铆nia per a pr貌ximes edicions.

La Fira de Sant Miquel finalitza avui amb un gran 猫xit de participaci贸 despr茅s de quatre dies intensos. “Tan onders com a ve茂ns de poblacions properes no han volgut perdre’s la programaci贸 d’una fira que cerca renovar-se cada any i serveix com a aparador per als comer莽os de la ciutat”, ha assenyalat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet ha ressaltat el “bon acolliment que ha tingut esta edici贸 de la Fira de Sant Miquel” i ha assenyalat que “totes les novetats programades han sigut un 猫xit. Per a莽貌, des de l’equip de govern agra茂m p煤blicament a associacions locals com Hosturionda, per la seua implicaci贸 i ganes de treballar al costat de l’Ajuntament, impulsant noves iniciatives com la Mikeleta, que ha donat tan bons resultats”.

Les m茅s de 40 comer莽os que han eixit al carrer tamb茅 s’han vist beneficiats amb un altre dels canvis proposats pel consistori. “La reubicaci贸 dels estands en una zona m茅s concentrada ha fomentat encara m茅s el consum en els establiments. Tot a莽貌, unit a la potent i variada programaci贸 cultural i d’oci que ha presentat l’Ajuntament, ha comportat un augment d’assist猫ncia a l’esdeveniment respecte a anys anteriors. A m茅s, els hostalers locals s’han beneficiat directament d’este esdeveniment, doncs molts dels assistents a la fira s’han decantat per menjar i sopar fora de casa, omplint els restaurants d’Onda”, ha afirmat Huguet.

Avui finalitza esta edici贸 que va arrancar per primera vegada en dijous amb la I Fira Gastron貌mica La Miqueleta, impulsada per Hosturionda. “Una novetat que ha tingut una grand铆ssima acceptaci贸 i ha sigut punt de trobada pels assistents durant els quatre dies de fira”, ha destacat l’alcalde.

El divendres, ja de forma oficial, tenia lloc la inauguraci贸 de la Fira de Sant Miquel, amb els estands dels comer莽os participants, m茅s un de la Policia Local i Protecci贸 Civil, on s’han exhibit els vehicles oficials. Tamb茅 es van realitzar diverses activitats infantils i es va poder gaudir d’una altra de les novetats d’enguany: el MikelFest, un concert que va conjuminar als grups Candela Roots, Mafalda i Bonobos, i que va amenitzar la nit amb bona m煤sica.

El dissabte i diumenge centenars de visitants van passatr per la Fira de Sant Miquel, gaudint de jornades de m茅s compres, m煤sica, tallers i gastronomia. A m茅s, durant estos dies, la solidaritat tamb茅 ha estat present, doncs s’han celebrat dues desfilades de moda a benefici de la AECC i de C谩ritas.

Per a l’alcalde de la ciutat, “l’objectiu s’ha complit amb escreix. Vol铆em donar suport a al xicotet comer莽 i dinamitzar la ciutat i creiem que ho hem aconseguit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.