fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Institut de Salut d’EUA crea un anticòs amb la possibilitat d’acabar amb la major part dels bacteris del VIH

L’Institut de Salut d’EUA crea un anticòs amb la possibilitat d’acabar amb la major part dels bacteris del VIH

S’ha provat el seu funcionament en primats i s’ha pogut demostrar l’eficàcia, prevenint així la infecció en molts d’ells.

Este anticòs que s’ha creat és una variació d’un ja creat de forma natural per alguns malalts amb VIH. Es tracta d’un anticòs de “tres caps” que ataca als principals bacteris responsables de la malaltia i pot arribar a combatre-les, contenir-les i fins i tot eliminar-les.

La raó per la qual s’ha creat un anticòs amb estes característiques és que en el cas de malalts amb VIH, el virus no deixa de mutar i de canviar a mesura que avança la malaltia, per la qual cosa a vegades pot arribar a ser difícil de reconéixer. No obstant això, hi ha hagut casos en els quals els mateixos malalts poden arribar a crear anticossos per ells mateixos que poden arribar a contenir la malaltia.

Per tant, el que han volgut crear els investigadors és un anticòs més potent, que siga capaç de combinar aquest anticòs i crear un de molt més potent que siga capaç “d’atacar a diversos objectius infecciosos en una sola molècula” i per tant, efectius contra la malaltia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.