fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gisela actuarà a Onda juntament amb l’orquestra simfònica SAMVO

Gisela actuarà a Onda juntament amb l’orquestra simfònica SAMVO

L’Ajuntament d’Onda organitzarà este concert que es realitzarà dissabte que ve 30 de juny, a les 22.30 hores, en el Pla.

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Cultura que gestiona el tinent d’alcalde, Lluís Pastor, va presentar ahir al matí el concert ‘Gisela Simfònic’, un espectacle on la societat musical SAMVO i la famosa cantant Gisela delectaran al públic amb un repertori complet dels temes més famosos de les pel·lícules Disney. El concert, que és gratuït, tindrà lloc dissabte que ve 30 de juny, a les 22.30 hores, en la plaça del Pla.

Pastor ha explicat que “des del consistori continuem impulsant i donant suport a a les diferents associacions de la localitat. En este cas, li toca a la SAMVO lluir-se amb esta artista reconeguda en el panorama nacional, concursant de la primera edició d’Operación Triunfo, veu habitual en el cinema infantil i actriu de musicals. Pensem que formaran un gran binomi i junts oferiran un emotiu espectacle que segur serà de gran interès per a tots els ciutadans d’Onda i veïns de poblacions properes que vulguen venir en família a gaudir de la música de Disney”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.