fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Jèssica Gozalbo ja és la nova reina de la Vila de Nules per a les festes de 2019

Jèssica Gozalbo ja és la nova reina de la Vila de Nules per a les festes de 2019

Nules ja compta amb nova reina de les festes per a l’any 2019, Jèssica Gozalbo Romero serà l’encarregada de representar als nulers i a les nuleres al llarg d’este any.

En l’acte de presentació que va tenir lloc dissabte al Teatre Alcázar la jove Jèssica Gozalbo va estar acompanyada per les dames de la seua Cort d’Honor, Cristina Cuesta Valero, Dama del raval de Sant Xotxim; i Zaila Ferrer Moldenhawer, dama del Futbol

L’acte va servir també per a acomiadar a la reina de la Vila de Nules 2018, Eva Grande Poveda i fer-li un reconeixement per la tasca desenvolupada en este darrer any.

El mantenidor de l’acte i encarregat de donar-li l’esplendor mitjançant la paraula va ser Vicent Canós Miralles, reconegut fill de Nules amb una dilatada trajectòria laboral en el món de l’agricultura, en especial en el sector de la citricultura.

Les associacions i entitats del municipi i representants de poblacions de la província com Suera, Tales, La Llosa, Ribesalbes, Les Coves de Vinromà, Xilxes, La Vilavella, Les Alqueries, Torreblanca, Sogorb, Almassora, Onda, Borriana, Vila-real a més de l’Associació Cultural Dames i Cavallers d’Uixó també han volgut acompanyar a la nova representant de Nules en el seu acte de presentació.

A més, també han estat presents a l’acte juntament amb l’alcalde de Nules, David García, i als membres de la Corporació Municipal la Diputació Provincial de Castelló representada pel diputat provincial, Manel Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.