fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joventut convoca un concurs de videojocs per a fomentar l’enginy i la tecnologia entre els joves a Castell贸

Joventut convoca un concurs de videojocs per a fomentar l’enginy i la tecnologia entre els joves a Castell贸

Cada participant podr脿 presentar un m脿xim de dues propostes originals fins al 15 de setembre en 2D o 3D i queden descartats aquells que han sigut premiats en altres edicions.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria de Joventut que dirigeix Jos茅 Luis L贸pez, ha convocat la sisena edici贸 del concurs de Noves Tecnologies i Video amb la finalitat de fomentar entre els joves la creativitat i l’煤s de les noves tecnologies.

Segons les bases del concurs, podran participar, de forma individual o en grup, totes les persones joves nascudes o residents en la prov铆ncia de Castell贸 amb edats compreses entre els 14 i els 35 anys, ambdues inclusivament, a data 15 de setembre de 2017. Cada persona o grup de persones podr脿 participar amb un m脿xim de dos videojocs.

Com a condicions generals s’han establit que el videojoc estar脿 desenvolupat amb qualsevol motor o plataforma disponible i que siga de llic猫ncia oberta. El tipus de joc 茅s lliure -aventures, plataformes, fps, carreres, simulaci贸, etc猫tera-, ha d’estar creat en 2D o en 3D i haur脿 de poder executar-se en un PC amb Windows, podent lliurar addicionalment una versi贸 per a qualsevol altre sistema operatiu.

Aix铆 mateix, el videojoc lliurat haur脿 d’estar finalitzat o ser una demo jugable sense bugs, la versi贸 ha de ser original, 茅s a dir, haur脿 sigut desenvolupat per la mateixa persona o grup de persones que ho presenta al concurs, quedant descartats els videojocs premiats en edicions anteriors del concurs.

Quant a la tem脿tica del videojoc, la mateixa ser脿 lliure i el contingut haur脿 de ser apte per a tots els p煤blics. No ser脿 adm猫s aquell videojoc que incite o fomente la viol猫ncia, el racisme, la xenof貌bia i/o qualsevol altra forma de discriminaci贸 que atempten contra la dignitat humana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.