fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Joventut de Sagunt tanca amb èxit els dos primers Campus Jove que ha organitzat com a oferta d’oci estival

Joventut de Sagunt tanca amb èxit els dos primers Campus Jove que ha organitzat com a oferta d’oci estival

Tant el campus mediambiental com el campus gamer, van completar matrícula i han acabat amb una sèrie d’activitats per al goig dels adolescents.

La regidoria de Joventut ha tancat amb èxit els dos primers Campus Jove que ha organitzat el departament com a oferta d’oci estival per a jóvens de 12 a 16 anys. Tant el campus mediambiental com el campus gamer, van completar matrícula i han acabat amb una sèrie d’activitats per al goig dels adolescents.

Per altra banda, el Campus Penya, celebrat a la Casa Penya durant els cinc dies, els adolescents van participar en el Projecte Emys que té per objecte estudiar la població de tortugues d’aigua, per la qual cosa van aprendre a col·locar paranys aquàtics, a més d’aprendre a identificar la fauna i la flora autòctona de la marjal. En este sentit, es va fer un itinerari per observar i identificar cada espècie, i per treballar en el manteniment de plantacions d’espècies protegides.

Durant estos dies també va tindre lloc un taller de consum per a introduir-los en el consum responsable i en els aliments ecològics i de proximitat, com a prèvia al taller de cuina ecològica, amb receptes de productes d’horta ecològica i respectuoses amb el medi ambient. Els jóvens també van participar en una excursió a cavall i en una visita a l’Albufera, partint del port de Catarroja per muntar amb barca tradicional i coneixent el projecte de restauració d’aiguamolls que Acció Ecologista Agró manté en l’Albufera.

Pel que respecta al Campus Gamer, desenvolupat als matins en paral·lel a la Setmana Gamer de les vesprades, els adolescents han pogut xarrar amb el CEO de Ramboot Team, un equip professional de eSports, a més de disfrutar d’una classe pràctica amb ZEONT, jugador professional de Fortnite de la Lliga Nacional. Durant els matins també van participar en un taller de creació de videojocs impartit per l’UJI així com un taller de cosplay o de Make Up professional. Quant a ixides, el grup va viatjar al Karting Racing Dakart València on han realitzat carreres de karts i realitat virtual.

Així mateix, des de Joventut informen que la setmana que ve, el departament continua les seues activitats amb dos campus més dels huit que ha previst per a l’estiu. Es tracta del Campus fotogràfic i del Campus Còmic. En el de fotografia, els jóvens realitzaran tallers per conéixer el procés fotogràfic, treballar amb llums i ombres, així com els diferents tipus de càmera, d’enfocament i de controls. Treballaran els diferents conceptes bàsics de la imatge digital i del retoc fotogràfic. Com a excursió, els dos grups, de fotografia i de còmic, viatjaran fins a la ciutat castellonenca de Fanzara per visitar el Museu Inacabat d’Art Urbà on posaran en pràctica l’aprés fent fotos als impressionants grafitis d’este museu tan original.

Per altra banda, el segon dels campus de la setmana que ve serà el de còmic, on treballaran dinàmiques i tallers vinculats al món del còmic i del manga, coneixent estils i personatges, com fer storyboards i les primeres historietes i còmics, així com tallers de tote bags i de xapes i carteres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.