fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló posa en marxa una campanya per a rellançar l’economia local

Benicarló posa en marxa una campanya per a rellançar l’economia local

La Regidoria de Comerç anima a comprar al xicotet comerç local i de proximitat i mostra el seu suport al sector primari que s’ha mantingut al peu del canó durant la crisi.

Amb el lema «Sense tu no hi ha color», la Regidoria de Comerç ha llançat una campanya per a promoure el consum local i de proximitat i animar la ciutadania a comprar al xicotet comerç i a consumir els productes del camp i la mar de Benicarló.

La campanya es fa visible a través d’un vídeo promocional que mostra la reobertura del teixit comercial de Benicarló i posa èmfasi en la seguretat que ofereixen tots els establiments comercials de la ciutat i en la dedicació que el sector agrari i pesquer de la ciutat han demostrat durant tota la crisi sanitària.

La campanya s’ha presentat aquest matí en presència de la regidora de Comerç, Clara Cid, i representants de diferents sectors productius: el gerent de la Cooperativa Agrícola Benihort, Guillermo Edo, el president de la Confraria de Pescadors Sant Telm, Francisco Querol, i la vicepresidenta de la Unió de Comerços, Sonia Foix.

La regidora de Comerç ha explicat que es tracta d’una iniciativa que pretén donar visibilitat a tots els sectors «des de la tenda d’aliments de baix de casa, la sabateria de tota la vida, la parada de confiança del Mercat, el bar de la plaça o el Mercat del Dimecres». «Aquest univers —ha recalcat la regidora— és el que manté viu el teixit empresarial de Benicarló, crea ocupació i contribueix al creixement de la nostra economia».

Respecte del sector primari, la regidora també ha lloat «la gran tasca que ha dut a terme durant aquests més de tres mesos», en referència als llauradors i mariners «que en tot el confinament han estat al peu del canó sense descans per a oferir-nos els millors productes de la terra i la mar». «Estic segura —ha subratllat la Clara Cid— que val la pena apostar pels productes de proximitat, no només per la qualitat, sinó tame pel servei proper i l’atenció personalitzada que ofereixen».

Per la seua banda, tant el gerent de Benihort com el president de la Confraria com també la vicepresidenta de la Unió de Comerços han coincidit a assenyalar la necessitat de comprar al xicotet productor i han agraït a l’Ajuntament el suport mostrat a través d’aquesta campanya.

Juntament amb el vídeo promocional, s’han editat cartells publicitaris que se situaran en diferents punts visibles de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.