fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La 761 Fira de Morella queda inaugurada

La 761 Fira de Morella queda inaugurada

La Fira de Morella 茅s un gran aparador de productes de Morella i serveix per a reivindicar el sector primari de la zona.

La 761 Fira de Morella s’ha inaugurat este mat铆 al tradicional acte on han participat l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, i la presidenta de l’Associaci贸 Firal, Silvia Ferrer, acompanyats de l’Associaci贸 Musical Mestre Candel i la corporaci贸 municipal. Aix铆, durant tot el cap de setmana l’Espai Firal, el passeig de l’Albereda, el Pla dels Estudis i Sant Miquel albergaran els m茅s de 150 expositors que acudeixen a la cita per a mostrar els seus productes. La de Morella 茅s una de les fires m茅s antigues i importants de la comunitat valenciana que atrau milers de visitants a la ciutat durant el cap de setmana.

El regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallar茅s, ha destacat que “l’ajuntament de Morella i l’Associaci贸 Firal han realitzat un gran esfor莽 per a organitzar esta edici贸 de la Fira i que tinga una gran acceptaci贸 i participaci贸 de tots i totes”. A m茅s, l’edil ha comentat que “esta edici贸 mant茅 les arrels hist貌riques i tradicionals de la fira que la converteix en un referent de la mostra del sector primari de la zona, un dels motors econ貌mics de Morella i la comarca dels Ports”. A m茅s, Rafa ha afegit que “la Fira atrau molts visitants a la ciutat, per la qual cosa 茅s el millor aparador per a mostrar els productes de Morella i les activitats que ofereix la ciutat durant tot l’any”. Finalment, el regidor ha volgut “agrair el treball de l’Associaci贸 Firal, aix铆 com el de tots els agents i expositors que fan possible que cada any es realitze la Fira i siga m茅s gran”.

La Fira de Morella 茅s una sinergia entre diferents sectors econ貌mics. D’una banda, el sector primari 茅s el principal protagonista amb la mostra de gran quantitat de ramat, aix铆 com utensilis i maquin脿ria per al treball del camp. D’altra banda, a causa de la quantitat de visitants que rep la fira, el sector tur铆stic, un altre dels motors econ貌mics de la ciutat, ha agafat molta rellev脿ncia i ofereix diferents activitats per a tots els p煤blics que conformen una mostra del que es pot trobar i realitzar a Morella. En esta edici贸, durant tot el cap de setmana estar脿 muntat el circuit d’aventura Saltapins Indoor i es realitzaran degustacions i exhibicions gastron貌miques per part de diferents establiments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.