fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La banda d’Almassora prepara un concert 煤nico al costat de Spanish Brass

La banda d’Almassora prepara un concert 煤nico al costat de Spanish Brass

L’actuaci贸, gratu茂ta, ser脿 el diumgenge a les 11.30 a l’Auditori de Castell贸

L’Auditori i Palau de Congressos de Castell贸 acollir脿 aquest diumenge el concert de la Uni贸 Instructiu Musical La Maragda d’Almassora al costat del quintet Spanish Brass, un dels m茅s importants del m贸n. El director de la formaci贸, V铆ctor Alapont, ha desgranat aquest mat铆 les claus de l’actuaci贸 al costat de la regidora de Cultura, Isladis Falc贸, i el president de la banda, Toni Arrufat.

Falc贸 ha actuat de mediadora per a poder gestionar aquest esdeveniment davant les dificultats per a fixar una data comuna a causa de les cont铆nues gires de la Spanish Brass. “脡s un esdeveniment que ve gestant-se des de fa molt temps perqu猫 est脿vem molt interessats a tocar al costat d’ells, que s贸n un referent del vent-metall a escala mundial”, ha destacat el director de la banda. No en va, en l’agenda de la Spanish Brass figura una gira de concerts per Estats Units, Madrid, Tarragona o Val猫ncia.

L’actuaci贸 del pr貌xim diumenge comen莽ar脿 a les 11.30 hores i ser脿 gratu茂ta. L’obertura de portes est脿 prevista per a les 11 hores, moment en qu猫 els assistents podran retirar les invitacions en taquilla. En el repertori, que ha sigut objecte d’arranjaments per a l’ocasi贸, figuren obres de Bach, Alb茅niz, Ger贸nimo Gim茅nez o la popular “La vervena de la paloma”. Per a finalitzar, ambdues formacions tocaran conjuntament “Excursions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.