fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La banda d’Almassora prepara un concert único al costat de Spanish Brass

La banda d’Almassora prepara un concert único al costat de Spanish Brass

L’actuació, gratuïta, serà el diumgenge a les 11.30 a l’Auditori de Castelló

L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló acollirà aquest diumenge el concert de la Unió Instructiu Musical La Maragda d’Almassora al costat del quintet Spanish Brass, un dels més importants del món. El director de la formació, Víctor Alapont, ha desgranat aquest matí les claus de l’actuació al costat de la regidora de Cultura, Isladis Falcó, i el president de la banda, Toni Arrufat.

Falcó ha actuat de mediadora per a poder gestionar aquest esdeveniment davant les dificultats per a fixar una data comuna a causa de les contínues gires de la Spanish Brass. “És un esdeveniment que ve gestant-se des de fa molt temps perquè estàvem molt interessats a tocar al costat d’ells, que són un referent del vent-metall a escala mundial”, ha destacat el director de la banda. No en va, en l’agenda de la Spanish Brass figura una gira de concerts per Estats Units, Madrid, Tarragona o València.

L’actuació del pròxim diumenge començarà a les 11.30 hores i serà gratuïta. L’obertura de portes està prevista per a les 11 hores, moment en què els assistents podran retirar les invitacions en taquilla. En el repertori, que ha sigut objecte d’arranjaments per a l’ocasió, figuren obres de Bach, Albéniz, Gerónimo Giménez o la popular “La vervena de la paloma”. Per a finalitzar, ambdues formacions tocaran conjuntament “Excursions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.