fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació comença l’any nou amb activitats infantils matinals al Pati de L’Espai Cultural Obert de les Aules

La Diputació comença l’any nou amb activitats infantils matinals al Pati de L’Espai Cultural Obert de les Aules

El Govern Provincial obre amb ‘Any Nou al Pati’ un nou espai de tallers i activitats per a les famílies de la província.

La Diputació de Castelló començarà l’any nou amb activitats infantils matinals al Pati de L’Espai Cultural Obert de les Aules. Així, el Govern Provincial obrirà amb ‘Any Nou al Pati’ un nou espai replet de tallers i activitats per a les famílies de la província amb diverses zones temàtiques dirigides a desenvolupar les diferents capacitats dels més petits al mateix temps que a contribuir a enriquir l’oferta cultural infantil durant el període vacacional dels nens de Castelló.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “del 2 al 5 de gener obrim este espai de tots els castellonencs als més petits, amb una original iniciativa que combina les inquietuds culturals dels més petits amb l’esperit nadalenc que es respira durant estos dies en ple centre de Castelló”.

En este espai hi haurà diferents zones de jocs, amb decoració i tallers nadalencs, zona de relaxació, lectura i contacontes, zona de cinema i televisió, on els nens podran fer puzles, robòtica i aprendre de ciències, jugar al twister, l’oca o jocs clàssics, o al laberint i jocs de taula. Tot això acompanyat d’animació musical durant tots els matins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.