fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Fira de la Solidaritat i del Voluntariat torna este diumenge a Vila-real per a difondre la tasca social d’una vintena d’entitats i ONG

La Fira de la Solidaritat i del Voluntariat torna este diumenge a Vila-real per a difondre la tasca social d’una vintena d’entitats i ONG

Este esdeveniment tindrà lloc el pròxim diumenge 20 d’octubre.

La novena edició de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat convertirà la plaça Major de Vila-real en un punt de trobada per a la cooperació i la inclusió, amb nombroses activitats durant tota la jornada d’este pròxim diumenge 20 d’octubre. Al voltant d’una vintena d’entitats socials i ONG han confirmat la seua participació en este esdeveniment, impulsat des de la Regidoria de Serveis Socials, que cada any es convertix en un aparador de la solidaritat.

El regidor responsable de l’àrea, Álvaro Escorihuela, qui recentment ha sigut elegit president del Fons Valencià per la Solidaritat, destaca el compromís que l’Ajuntament de Vila-real manté amb totes les associacions i col·lectius que treballen per les persones “tant en l’àmbit local com des de la cooperació internacional, perquè som conscients de la necessitat de col·laborar per a aconseguir una societat cada dia més inclusiva”. A més, ha subratllat la necessitat d’esta mena de trobades per a donar a conèixer el treball d’ONG i associacions i contribuir al fet que vaja creixent la xarxa de voluntariat.

La Fira de la Solidaritat i del Voluntariat s’instal·larà este diumenge en la plaça Major a partir de les 10 del matí i durant tota la jornada s’han previst activitats en els diferents estands, on a més es facilitarà informació de les activitats i projectes de cadascuna de les entitats participants. Així, es realitzaran tallers infantils de treballs manuals i jocs i des de la Regidoria de Serveis Socials s’ha programat l’actuació de PayaSOSospital a les 12.30 hores, mentre que l’animació de la vesprada serà a càrrec de la Glüps Band, a les 18 hores, també en la plaça Major.

Leave a Reply

Your email address will not be published.