fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Fira de la Taronja de Castell贸 veuria com “un repte” repetir l’猫xit de vendes de la passada campanya

La Fira de la Taronja de Castell贸 veuria com “un repte” repetir l’猫xit de vendes de la passada campanya

La Regidoria d’Agricultura i la Fira repartiran aquest diumenge borses reutilitzables per la compra de sis quilos de fruita.

La Fira de la Taronja ha arrancat una nova campanya. Des de mitjan octubre, tots els diumenges les places Fadrell, Na Violant, Juan Bautista Porcar i Maria Agustina es converteixen en punts de venda de c铆trics locals. De l’hort al consumidor. La campanya es presenta enguany amb expectatives una mica m茅s incertes pel que des de la Fira afirmen que “seria tot un repte repetir l’猫xit de vendes de la passada campanya”.

La regidora d’Agricultura, Sara Us贸; C茅sar Roures, responsable t猫cnic de la Fira de la Taronja; Jos茅 Ruiz, del Sindicat de Regs; N茅stor Pascual, de Fepac-Asaja; i Vicente Miralles, del Coto Arrocero, han presentat avui una iniciativa promocional per a aquest diumenge dins de la Fira de la Taronja. Segons ha explicat, es repartiran de manera gratu茂ta borses reutilitzables de gran grand脿ria fins a esgotar exist猫ncies amb la compra de sis quilos de fruita.

“L’objectiu 茅s incentivar les compres en els diferents llocs de la Fira de la Taronja instal路lats en les quatre places de la ciutat”, ha assenyalat Sara Us贸. Per la seua banda, els agricultors coincideixen que aconseguir els 228.000 quilos de fruita venuda la passada campanya ser脿 complicat. “Afrontem una campanya amb una menor producci贸 comercial i un calibre de fruita m茅s xicotet que en altres ocasions”, han apuntat.

Aquesta situaci贸 es deu, segons han explicat, “a les altes temperatures registrades i a l’escassetat d’aigua. Encara que la qualitat de la fruita que es ven en la Fira de la Taronja 茅s 貌ptima, el calibre 茅s menor al d’altres campanyes”. En aquests moments, hi ha instal路lades unes 25 parades entre les quatre places on se situa aquesta Fira. La clemenules 茅s la reina de les varietats, encara que tamb茅 es pot trobar navelina i marisol. A m茅s, en la pla莽a Fadrell es complementa l’oferta amb un lloc de productes de fleca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.