fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Fira de Morella ofereix activitats turístiques i gastronòmiques per a tots els públics

La Fira de Morella ofereix activitats turístiques i gastronòmiques per a tots els públics

Degustacions i demostracions gastronòmiques tenen lloc al llarg de la Fira de Morella.

La Fira de Morella té lloc els dies 9 i 10 de setembre on, a més dels productes típics de la zona, s’ofereix una mostra de les activitats turístiques de la ciutat. D’esta manera, la Fira compta amb diferents activitats per a donar a conèixer els atractius de Morella com la seua gastronomia o activitats a l’aire lliure com el parc multiaventura Saltapins, les sendes i camins per a recórrer amb bicicleta de muntanya de Morella Singletracks i les diferents rutes senderistes amb les quals compta l’ampli terme de Morella.

A més, durant el cap de setmana de la Fira de Morella es podrà gaudir d’algunes d’estes activitats a l’Espai Firal. Així, Saltapins Indoor estarà en este emplaçament durant tot el cap de setmana i les demostracions i degustacions gastronòmiques es succeiran durant tota la Fira.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la Fira de Morella és un gran aparador de tot allò que es pot fer a Morella, per tant, a més de mostrar els productes de la zona, també hem d’ensenyar les activitats que ofereix la nostra ciutat durant l’any”. L’edil ha comentat que “una de les activitats turístiques que més acceptació té entre el públic és Saltapins, per tant, el parc multiaventura indoor estarà durant tot el cap de setmana a l’Espai Firal perquè tots puguen gaudir d’una mostra dels circuits situats a la Fàbrica Giner”. Finalment, Jorge ha afegit que “la Fira de Morella és de tradició agrícola i ramadera i esta essència continua, però és també un atractiu turístic i volem aprofitar-ho perquè més visitants vinguen a Morella”.

Avui de vesprada es realitza la presentació de tota la programació de la Fira de Morella a les 17.30 hores. Cal recordar que la Fira de Morella celebra aquest any la seua 761 edició, la qual cosa la converteix en una de les més antigues i importants de la Comunitat Valenciana. Aquesta compta amb gran varietat d’animals i productes que formen part de la tradició ramadera i agrícola de la zona que és un dels motors econòmics de Morella junt al turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.