fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Bisontes Castelló venç 1-3 al Peníscola RehabMedic i conquista el I Torneig Diputació de Castelló

El Bisontes Castelló CFS aconsegueix alçar-se amb el I “Torneig Diputació de Castelló” després de vèncer 1-3 al Peníscola RehabMedic en un partit molt complet. Els de la Capital de la plana segueixen sense conèixer fins avui la derrota en aquesta pretemporada i estan brillant a un gran nivell.

Bon ambient en el Municipal de Peñiscola amb presència de molts aficionats del Bisontes que no van voler perdre’s el derbi entre els dos equips més representatius de la província de Castelló. La final arrancava amb un Bisontes que des del primer minut eixia a l’atac i evitant les contres locals amb una fèrria defensa. Fruit d’este domini arribava el primer gol de David en el minut 6 des de lluny que sorprenia a Molina i Juanito, en el 12 de llançament creuat després d’una passada de Tití pujava el 0-2. Quan millor estava jugant Bisontes arribava l’1-2 del Peñiscola per mediació de Mauricinho en el 16 en aprofitar un rebuig amb el qual s’arribava al descans.

Ja en la segona part les ocasions més clares van continuar sent per als visitants amb trets al pal de Malawy o de David i on les contres del Peñiscola eren neutralitzades per Falcón que quallava una gran trobada. Mancant 4 minuts per al final “Cani” se la jugava amb porter jugador i després d’un primer avís d’Éric que llançava tret al pal, mancant un minut per al final, el mateix Éric sentenciava després d’un robatori de Diego que li cedia la pilota per a perforar la meta local a porta . Amb l’1-3 s’arribava al final i el I Torneig Diputació de Castelló era lliurat per l’ambaixador.