fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Sagunt celebra la festivitat del seu patró San Miguel

La Policia Local de Sagunt celebra la festivitat del seu patró San Miguel

L’alcalde de Sagunt, la regidora de Policia Local i el comissari han entregat diplomes i felicitacions a agents per prestar servicis destacables i per jubilació.

La Policia Local de Sagunt ha celebrat hui la festivitat del patró del cos, San Miguel, amb homenatges i esments especials a agents del cos en actiu i jubilats. A pesar que el patró se celebra el 29 de setembre, l’acte no es va poder realitzar per diverses circumstàncies, motiu pel qual s’ha celebrat hui amb un senzill acte.

En la jornada, a la qual ha assistit l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora delegada de la Policia Local, Natalia Antonino, s’ha reconegut el treball i el mèrit d’agents en diferents intervencions que ha protagonitzat el cos local, així com la labor que durant anys han realitzat els qui ara es jubilen, concretament a quatre agents.

Natalia Antonino s’ha dirigit de manera especial als agents que es jubilen enguany per a agrair-los el seu treball i dedicació dins del cos de Policia Local, així com per la seguretat ciutadana. «Encara que enguany celebrem el dia del patró d’una forma tan discreta, és important per a fer valdre el treball i l’esforç que vosaltres realitzeu durant tot l’any», ha expressat Antonino, qui a més ha reconegut la important tasca que els diferents cossos de seguretat han realitzat enguany amb motiu de la pandèmia.

«Ara és moment de donar-vos les gràcies, començant pel comissari principal, intendent, inspectors, etc, per la seua ajuda incondicional, i als nostres agents pel seu esforç, vocació i amor a esta professió», continua la regidora. Natalia Antonino ha explicat que per a l’Equip de Govern el fet de tindre una ciutat segura és una de les seues prioritats per a així créixer com a municipi, oferir oportunitats i les millors garanties. També ha comentat el gran avanç que ha suposat enguany quant a oferta d’ocupació pública per a la Policia Local, traient totes les places que el departament tenia disponibles. «Sé que anem en el camí correcte per a superar-nos i, junt al vostre suport incondicional, posaré tota la meua obstinació perquè continue sent així», ha conclòs la regidora.

D’altra banda, l’alcalde ha declarat que «hui és un dia en què hem de reflexionar sobre el paper que juga la Policia Local i com s’ha d’adaptar contínuament a les noves realitats que ens toca viure. Hui fem el reconeixement als agents que s’han jubilat i que, durant dècades, han estat oferint un servei públic que ha demostrat ser un referent, incorporant noves unitats, protocols i innovacions tecnològiques capdavanteres, i per tot això hem de sentir-nos orgullosos».

Així mateix, Darío Moreno ha destacat l’exemplar labor que els cossos de seguretat han realitzat en els últims mesos en què s’ha viscut una situació extraordinària provocada pel coronavirus i en la qual, des del primer moment, els agents s’han posat al servici de la ciutadania «sent un far enmig de tanta foscor». L’alcalde ha afegit que cal continuar treballant en esta línia, per part de l’Ajuntament de Sagunt dotant dels recursos materials i humans necessaris perquè els cossos de seguretat presten les seues funcions de la millor manera possible. «Hem de continuar, a més, divulgant la vostra labor i explicant a la ciutadania el paper tan essencial que exerciu. La pandèmia ha posat en relleu que sou fonamentals, i, per tant, hem de continuar invertint en això. Ens esperen per davant mesos en què hem de continuar treballant conjuntament per a oferir el millor servici a la ciutadania», ha finalitzat Moreno.

Finalment, el comissari principal cap de la Policia Local de Sagunt, Rafael de Manuel, ha destacat la vocació, dedicació, responsabilitat i col·laboració dels i les companyes que enguany es jubilen. Així mateix, ha expressat el seu orgull pel treball de la resta d’agents que formen la plantilla perquè, a pesar que ha sigut un any molt dur, en el qual se’ls ha exigit major dedicació per la crisi sanitària i assumir més riscos, «no ha minvat el servicii, ni l’atenció als veïns i veïnes, ni la seguretat ciutadana. Tots els membres dels cossos de seguretat han estat a la disposició del servici, i per això us done les gràcies i la meua més sincera enhorabona». De la mateixa manera, el comissari ha agraït a l’Equip de Govern per haver escoltat les seues peticions i dotar-los del material necessari i de més agents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.