fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda invertirà 200.000 euros per a ajudar als negocis que han hagut de tancar per rebrots del coronavirus

Onda invertirà 200.000 euros per a ajudar als negocis que han hagut de tancar per rebrots del coronavirus

L’Ajuntament crea el Pla Supera per als establiments afectats per la Covid amb ajudes de fins a 1.000 euros.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha anunciat que l’Ajuntament està treballant en una nova línia d’ajudes, dotada amb 200.000 euros, per a ajudar als negocis locals que han hagut de tancar amb motiu de rebrots del coronavirus, bé per resolució de l’autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus.

Ballester ha recorregut este matí als locals que s’han vist afectats per la suspensió temporal i ha explicat esta mesura en primera persona als propietaris. El titulat ‘Pla Supera’ destinarà fins a 1.000 euros per establiment per a ajudar a pagar les despeses en concepte de quotes a la Seguretat Social, nòmines, lloguer, gestoria, telefonia, llum, aigua, manteniment de programes informàtics, dominis i hosting.

Esta nova acció del govern municipal respon a la situació provocada pel tancament temporal d’alguns establiments com a mesura de seguretat per a evitar la propagació de la Covid-19, la qual cosa suposa la paralització de tota l’activitat durant les quals no tenen accés a cap ingrés, però sí que han d’afrontar despeses.

“Estos rebrots han tornat a posar contra les cordes a alguns negocis que havien anat recuperant a poc a poc la seua activitat, per això en estos moments difícils hem d’estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alçar la persiana cada dia. El comerç local és la vida d’Onda i manteniment econòmic de moltes famílies, i tenen tot el suport d’este govern per a superar junts esta crisi”, ha apuntat la primera edil.

Les bases del ‘Pla Supera’ es publicaran durant els pròxims dies i contemplaran tots els períodes de confinament que afecten les empreses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.