fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La programaci贸 estival de Nules inclou com a novetat una gran polpada

La programaci贸 estival de Nules inclou com a novetat una gran polpada

S’aposta de nou per la m煤sica amb el II Festival Estany Summer Fest.

Dins l’oferta d’actes per a la campanya estival de les Platges de Nules es troba com a novetat La Gran Polpada, que tindr脿 lloc el divendres 13 de juliol, a les 19.30 hores, a la terrassa de l’Estany. Es tracta d’un esdeveniment gastron貌mic que estar脿 protagonitzat per Adriano Cubelos, r猫cord guinness de polpada, que guisar脿 300 quilos de polp.

Els assistents podran degustar el polp a la gallega amb la compra d’una tapa per un preu de tres euros, en el qual s’inclou una beguda, a m茅s es podr脿 gaudir de m煤sica en directe amb Patxi Ojana i Wonder Kings i d’altre tipus de menjar que es trobar脿 en les gastronetes instal路lades per este esdeveniment.

“Hem fet una aposta nova amb la qual es pret茅n que les nostres platges siguen visitades per ve茂ns i ve茂nes dels voltants, alhora que ampliem l’oferta d’activitats que any rere any organitzem per a la temporada estival”, comenta la regidora de Turisme, M. Jes煤s Gabald贸n.

Des de la Regidoria de Turisme, davant l’猫xit de participaci贸 de la passada edici贸, s’ha tornat a apostar per un gran esdeveniment musical enfocat al p煤blic m茅s jove, en este sentit el dissabte 14 de juliol, a partir de les 23.30 hores, a la terrassa de l’Estany, tindr脿 lloc el II Festival Estany Summer Fest.

En aquest festival participar脿 un reconegut discj貌quei, tant a escala internacional com nacional, Albert Neve, a m茅s dels discj貌queis Alejandro Font, Alex Villa, Dael Debon o Kike Gb, tots ells procedents de diferents poblacions de la comarca de la Plana Baixa, tamb茅 de Nules.

“Amb este festival volem que els joves tamb茅 puguen gaudir de les Platges de Nules al mateix temps que estem promocionant les nostres platges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.