fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La psicòloga Laura Díaz oferirà alternatives als pares i mares per a no seguir cridant a Benicàssim

La psicòloga Laura Díaz oferirà alternatives als pares i mares per a no seguir cridant a Benicàssim

La jornada se celebrarà divendres que ve 10 de març a partir de les 18 hores en la Casa de la Cultura amb entrada gratuïta i dins del cicle “Educació conscient, educació valenta”

El regidor d’educació de Benicàssim, Javier Alonso ha anunciat la programació d’una nova xarrada de formació de mares i pares en la qual es remarcarà la filosofia de criança infantil internacionalment reconeguda de Aware parenting. La psicòloga barcelonina, Laura Díaz, serà l’encarregada d’impartir aquesta xarrada que tindrà lloc divendres que ve 10 de març a partir de les 18 hores en la sala de conferències de la Casa de la Cultura de Benicàssim.

Alonso ha recordat que “des de la regidoria d’educació hem emprès una programació molt ambiciosa per a oferir als pares i mares de Benicàssim les millors eines per a ajudar-los en una educació en valors més conscient amb els seus fills. Dotant-los de coneixements que els permeta prevenir conflictes i millorar la salut sentimental dels més xicotets, així com la convivència familiar”.

Després de la presència de César Bona i Pedro García Aguado, ara és el torn de Laura Díaz de Entresotos. Una psicòloga amb més de tretze anys d’experiència en la formació de docents i de famílies en els mètodes d’educació de Aware parentings fonamentats en l’educació basada en un canvi de la relació del progenitor amb el seu fill o filla. Els pares que segueixen aquest enfocament crien xiquets brillants, compassius, competents, no violents i lliures de drogues.

Laura Díaz destaca que “la nostra forma d’educar part de les nostres creences sobre quin és la nostra labor com a pares, com són els xiquets, etc. Però i si estan equivocades?. Per açò en aquesta xarrada volem debatre les creences que estan en la base d’una disciplina autoritària i veurem com són part essencial dels conflictes familiars. A més proposarem alternatives per a no cridar més “Porta’t bé!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.