fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora dona suport al XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic

L’Ajuntament de l’Alcora dona suport al XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic

Organitzat per l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics i baix el lema “El tècnic i la indústria 4.0”, se celebrarà els dies 16 i 17 de novembre.

L’Ajuntament de l’Alcora ha confirmat la seua col·laboració en el XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic. Un esdeveniment organitzat per l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), que enguany se celebrarà els dies 16 i 17 de novembre en el saló d’actes del Planetari.

El president d’ATC, Juan José Montoro, s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Samuel Falomir, per a explicar-li tots els detalls del congrés, que enguany porta per lema “El tècnic i la indústria 4.0”.

En el congrés, els experts tractaran temes de gran importància per al sector com l’evolució de la implantació de la indústria 4.0 en el teixit econòmic i empresarial ceràmic del nostre entorn, s’abordaran els reptes dels tècnics ceràmics davant la incorporació de noves tecnologies i processos que cerquen crear fàbriques intel·ligents i es donarà a conéixer com es pot millorar el resultat d’esta nova revolució industrial, entre altres qüestions.

Com a Ajuntament d’un dels “més destacats” municipis ceràmics de la província, Falomir ha manifestat la importància de donar suport a este tipus d’iniciatives “tan importants i beneficioses” per al sector. Així, el primer edil ha confirmat que “un any més” el Consistori col·laborarà en el Congrés del Tècnic Ceràmic “per tal de mostrar el nostre suport a la innovació del sector ceràmic i el seu progrés, promoure i difondre les polítiques actives econòmiques que s’impulsen en el sector i col·laborar en l’enriquiment científic dels professionals del sector, que suposen la base laboral de l’èxit empresarial de la nostra província i els nostres pobles”.

Així mateix, Falomir ha ressaltat la tasca que realitza l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics, que té com a premissa en la seua raó de ser “l’ocupació i la difusió d’informació i formació del tècnic ceràmic per millorar i beneficiar a la indústria ceràmica”.

“En un moment d’especial dificultat econòmica i de mercat, la innovació, la transferència de tecnologia i innovació, la formació dels tècnics i investigadors i la cerca de nous nínxols de mercat, són les millors alternatives possibles perquè el sector ceràmic recupere la posició i estabilitat que es necessita per a seguir generant riquesa”, expliquen des de l’ATC

Leave a Reply

Your email address will not be published.