fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora prepara la segona edició del cicle “Cinema a la fresca”

L’Ajuntament de l’Alcora prepara la segona edició del cicle “Cinema a la fresca”

Es tracta d’una iniciativa itinerant: la recentment remodelada plaça del Convent, la plaça la Sang i la plaça Sant Antoni, seran alguns dels emplaçaments.

L’Ajuntament de l’Alcora, a través de la regidoria de Joventut, està preparant la segona edició del cicle “Cinema a la fresca”, una opció d’oci per al mes de juliol, pensada tant per a xiquets com per a adults.

Igual que en la primera edició, la iniciativa serà itinerant, amb l’objectiu d’acostar-la a diferents zones de la localitat. “Aquest fet va comptar amb gran acceptació per part dels veïns el passat estiu, ja que es va apropar el cicle a barris en els quals mai s’havia pensat a l’hora de realitzar activitats municipals”, explica Robert Tena.

El regidor de Joventut avança que en aquesta edició les projeccions es duran a terme en emplaçaments diferents als de l’any passat: la recentment remodelada plaça del Convent, la plaça la Sang i la plaça Sant Antoni, seran alguns d’ells.

“Cinema a la fresca 2017” tindrà lloc tots els divendres del mes de juliol i se celebrarà en dues sessions, una infantil a la vesprada, i a continuació, una per a adults.

Tena recorda que es tracta d’una activitat gratuïta i aprofita per a animar a la ciutadania a divertir-se d’esta activitat gratuïta a la fresca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.