fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt celebra el Dia de la Comunitat Valenciana amb l’acte de lliurament de Medalles de la Ciutat que s’emetrà en directe

L’Ajuntament de Sagunt celebra el Dia de la Comunitat Valenciana amb l’acte de lliurament de Medalles de la Ciutat que s’emetrà en directe

El Teatre de Begoña acollirà el divendres 9 d’octubre, a les 13 h, l’homenatge a Vicente Madrid, al Club Esportiu Acer i a institucions públiques i privades pels servicis prestats durant la crisi de la covid-19.

L’Ajuntament de Sagunt celebrarà el Dia de la Comunitat Valenciana amb un acte institucional de lliurament de Medalles de Plata i d’Or de la Ciutat. El Teatre de Begoña del Port de Sagunt acollirà el divendres 9 d’octubre, a les 13 h, l’acte d’homenatge a persones, clubs i institucions públiques i privades per la seua labor o servicis prestats, el qual serà emés en directe. Una vegada finalitzat, a les 14 h es dispararan dues mascletaes simultànies a Sagunt i al Port de Sagunt.

L’acte podrà seguir-se en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sagunt, concretament a través del següent enllaç: https://youtu.be/dt6qilskvii. Durant la jornada s’atorgarà la Medalla de Plata de la Ciutat de Sagunt a Vicente Madrid Blánquez i, a continuació, la Medalla d’Or de la Ciutat de Sagunt al Club Esportiu Acer.

A més, se’ls entregarà la Medalla d’Or de la Ciutat de Sagunt pels servicis prestats durant la crisi de la covid-19 a l’Hospital i Centres de Salut de Sagunt, a les farmàcies del municipi, a Serveis Socials Municipals, a la Guàrdia Civil de Sagunt, a la Comissaria de Policia Nacional de Sagunt, a la Policia Local de Sagunt, a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, a la Societat Anònima de Gestió (SAG), als comerços de primera necessitat i de subministrament essencials de Sagunt, a taxistes i transportistes del municipi, al Consell Local Agrari i agricultors de Sagunt i a empreses funeràries, tanatoris i cementeris municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.