fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el 9 d’Octubre amb descomptes per a les persones nascudes o residents en la Comunitat Valenciana

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el 9 d’Octubre amb descomptes per a les persones nascudes o residents en la Comunitat Valenciana

Entre les novetats, l’exposició ‘Play. Ciència i música’ i els espectacles del Teatre de la ciència en el Museu’, l’estrena IMAX ‘Amazon Adventure’ en el Hemisfèric i l’exposició SOS Taurons en el Oceanogràfic.

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra hui el 9 d’Octubre amb descomptes especials del 30% en les entrades del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric que podran gaudir les persones nascudes o residents en la Comunitat Valenciana.

La promoció és vàlida per a visitar el Museu de les Ciències o gaudir d’una pel·lícula en l’Hemisfèric des del divendres 9 d’octubre fins al dilluns 12 d’octubre.

També en l’Oceanogràfic les persones nascudes o residents en la Comunitat Valenciana poden accedir a un descompte del 30% en les entrades a l’aquari, promoció en este cas només aplicable en comprar l’entrada per a hui divendres 9 d’octubre amb un contingent de 2.000 entrades.

La resta del pont, del 10 al 12 d’octubre, per a tot el públic hi ha un descompte del 20%, en totes les entrades en adquirir-les en la web de l’Oceanogràfic i entitats col·laboradores.

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta per a esta tardor una oferta renovada amb l’exposició interactiva ‘Play. Ciència i música’ en el Museu de les Ciències, l’estrena IMAX ‘Amazon Adventure’ en l’Hemisfèric i l’ Oceanogràfic l’exposició ‘SOS Taurons’ i el film de la BBC’Shark: Una experiència en 4D’ amb un preu especial de 2 euros durant tot el mes d’octubre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.