fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Alqueries presenta un programa amb activitats per a tots els p煤blics

Les Alqueries presenta un programa amb activitats per a tots els p煤blics

Com a novetats destaca el primer concurs de Autos Locos que organitza l’Ajuntament amb la col路laboraci贸 de la Penya Pipats.

L’Ajuntament de les Alqueries ha presentat un programa amb m茅s de 60 actes per a les festes en honor a la Mare de D茅u del Nen Perdut que se celebraran a partir del 30 de setembre i fins a l’11 d’octubre. La regidora de Festes de la localitat, Lorena Maure, ha destacat 鈥渜ue entre les m茅s de 60 activitats trobem esdeveniments per a tots els p煤blics i per a tots els gustos. Cal destacar actes com el concurs d’Art Urb脿, la Ginkana per a penyes o el tancament infantil, aix铆 com els tradicionals actes per a la tercera edat que enguany se celebraran en dilluns鈥.

Com a novetat, Maure va voler destacar la baixada de Autos Locos per a penyes que ha organitzat l’Ajuntament de les Alqueries i que ha comptat amb la col路laboraci贸 de la Penya Pipats, en el seu 25 aniversari. 鈥溍塻 una activitat que pensem que pot ser molt divertida i que hem volgut introduir en el programa. A m茅s, volem agrair la col路laboraci贸 de la Penya Pipats perqu猫 s’han bolcat perqu猫 tot isca b茅鈥.

Aix铆 mateix, la regidora va voler destacar els actes taurins, que comen莽aran amb un tancament de sis bous el dissabte 1 d’octubre a les 12:30 hores. Enguany, l’Associaci贸 Joventut Taurina de les Alqueries ha patrocinat un d’aquests bous. Aquests mateixos animals seran els que s’exhibiran durant la setmana de festes juntament amb dos bous m茅s que patrocina l’Associaci贸 de Penyes de la localitat. A m茅s, en el programa festiu trobem actes de diversa 铆ndole com el Dia de la Bici, la nit de paelles, la festa de disfresses, el sopar de 鈥榩a i porta鈥 o la tradicional ofrena de flors a la Mare de D茅u del Ni帽o Perdido que organitza la Penya Kin Foll贸.

Lorena Maure va voler 鈥渃onvidar a totes les ve茂nes i els ve茂ns a que participen de les festes amb civisme i que hi haja respecte i paci猫ncia. Tenim una gran quantitat d’actes pensats perqu猫 puguen gaudir d’aquests festejos, per貌 no volem deixar de convidar a la gent d’altres municipis a que ens visite durant aquests dies i puga comprovar de primera m脿 el car脿cter acollidor de les i els alqueriers鈥. I finalment, la regidora va voler agrair als patrocinadors dels esdeveniments i del programa de festes 鈥渓a seua col路laboraci贸 perqu猫 la setmana de festes es duga a terme, a la gran quantitat de penyes i persones volunt脿ries que participen o col路laboren en l’organitzaci贸 dels actes, aix铆 com als treballadors municipals que redoblen els seus esfor莽os en aquests dies鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.