fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Coves de Vinrom脿 inicia els festejos taurins amb els bous de vila

Les Coves de Vinrom脿 inicia els festejos taurins amb els bous de vila

La Fonda ha acollit la inauguraci贸 de l’exposici贸 鈥淭reballs de trencad铆s鈥 i de la mostra 鈥淢’agrada er furbo鈥.

Les Coves de Vinrom脿 ha iniciat avui els festejos taurins de les festes d’agost dedicades a la Verge de l’Assumpci贸 i Sant Roc amb els bous de vila, acte taur铆 que enguany s’ha incorporat de nou al programa festiu.

A les 8 del mat铆 s’han muntat els cadafals del recinte taur铆, que discorre pels carrers Boix Moliner i Castell贸, i a les 18 hores han comen莽at els bous de vila de la ramaderia dels Germans Bell茅s.

La inauguraci贸 de l’exposici贸 鈥淭reballs de Trencad铆s鈥 i de la mostra 鈥淢’agrada er furbo鈥, de Francisco V. Mart铆, han estat uns altres dels actes destacats de la jornada, que podr脿 visitar-se en La Fonda fins al pr貌xim diumenge 21 d’agost.

La mostra 鈥淭reballs de Trencad铆s鈥 recull una selecci贸 de xicotets quadres, panels, espills i mobiliari, alguns dels quals reprodueixen llocs i elements singulars de diferents pobles de l’interior de la provincia realitzats amb aquesta t猫cnica cer脿mica. Per la seua banda, la mostra 鈥淢e gusta er furbo鈥 exhibeix 68 escuts de futbol, treballs de papiroflexia d’un ve铆 de Les Coves.

A la nit la Pla莽a Cervantes ha acollit el popular sopar de 鈥減a i porta鈥, despr茅s del qual centenars de ve茂ns i ve茂nes han ballat el tradicional Ball Pla. Una discomovil a c脿rrec del dj local Disconectar ha tancat aquesta jornada festiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.