fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Creus de Maig de Borriana se celebraran el cap de setmana del 5 al 7 de maig

Les Creus de Maig de Borriana se celebraran el cap de setmana del 5 al 7 de maig

Comptaran amb una masclet脿 el dissabte 6 de maig patrocinada per Porcelanosa.

La Junta Local Fallera de Borriana va celebrar ahir a la nit la reuni贸 del Consell Sectorial que cada any t茅 lloc poques setmanes despr茅s del final de les celebracions josefines i serveix per a tancar un cicle faller i comen莽ar a organitzar gran part dels treballs previs a l’inici del nou.

En la reuni贸, presidida per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, i la presidenta de JLF, Sara Molina, es van establir i van acordar els actes que de manera tradicional se celebren durant les pr貌ximes festes de les Creus de Maig, que tindran lloc a Borriana el cap de setmana del 5 al 7 de maig.

Enguany, despr茅s de l’猫xit de l’any anterior, les Creus de Maig comptaran amb una masclet脿 el dissabte a les 14h en la pla莽a de l鈥橦ereu, disparat per la pirot猫cnia de Reyes Mart铆, patrocinada per Porcelanosa.

Aix铆 mateix, van intervenir tant l’alcaldessa com la presidenta de la Junta Local Fallera i el president de la Federaci贸 de Falles Salvador Dom茅nech, que van realitzar una valoraci贸 鈥渕olt positiva鈥 de les festes, marcades per 鈥渦na 脿mplia participaci贸 i pel bon temps鈥, i tamb茅 segons van destacar tots els actes programats 鈥渧an comptar amb el suport del p煤blic鈥, amb menci贸 especial per a la plant脿, la nit del foc i l’ofrena, i tamb茅 van posar en valor algunes activitats noves d’enguany com la macrodespert脿 que 鈥渧a funcionar molt b茅 i va agradar molt鈥.

Sara Molina va aprofitar la reuni贸 del Consell Sectorial per a fer balan莽 dels tres anys de cicles fallers en els quals ha sigut regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera i davant la convocat貌ria de la pr貌xima cita electoral municipal del 28 de maig. Molina va agrair als fallers i falleres 鈥渓a seua implicaci贸, col路laboraci贸 i esfor莽 com煤 per a millorar dia a dia les festes falleres鈥.

Per part seua, Salvador Dom茅nech, va agrair el 鈥渢reball constant desenvolupat, i el total suport al m贸n de les falles per part del consistori durant els 煤ltims anys鈥.

A m茅s, en la reuni贸 es va informar a l’inici de l’exercici faller 2023 del canvi de representants d’algunes agrupacions falleres en el plenari, i que es confirmaran els nous pr貌ximament. Igualment, va quedar constitu茂t el nou Jurat d’Incid猫ncies 2024 que estar脿 format pel Barri la Merc茅, la Societat Centre Espanya, el Barri Val猫ncia i el Barri la Mota. Tamb茅 es va dur a terme el sorteig de l’ordre oficial de participaci贸 en els diferents actes del nou exercici faller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.