fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Escola Municipal de Teatre de Castell贸 obri el termini d’inscripci贸 fins al 14 d’octubre

L’Escola Municipal de Teatre de Castell贸 obri el termini d’inscripci贸 fins al 14 d’octubre

Els alumnes poden apuntar-se a trav茅s de la web de la EMTC i els preus oscil路len entre els 50 i 70 euros a l’any.

Despr茅s de l’猫xit del passat any, l’Escola Municipal de Teatre de Castell贸 comen莽a amb for莽a el present curs i “amb una gran expectativa en la matriculaci贸 de tots els nous alumnes”, tal com ha explicat el director de la EMTC, V铆ctor Antol铆.

El termini d’inscripci贸 est脿 obert des del passat 14 de setembre i l’admissi贸 es realitzar脿 seguint l’ordre de sol路licitud. La inscripci贸 茅s online a trav茅s de la p脿gina web www.emtc.es i es podr脿 realitzar fins al 14 d’octubre.

L’Escola de Teatre ofereix 4 grups dividits per edats i nivells amb les seg眉ents places vacants: en infantil (de 7 a 9 anys) 8 places; joves (de 9 a 13 anys) 8 places; adults iniciaci贸 14 places i adults perfeccionament compta amb 16 places. La matr铆cula per a tot l’any t茅 un import de tan sol 50 euros m茅s IVA per als xiquets i 70 euros m茅s IVA per als adults.

V铆ctor Antol铆 segueix fidel amb el seu prop貌sit que la EMTC siga un referent perqu猫 els castellonencs tinguen “la millor formaci贸 actoral”, per la qual cosa per a aquest nou curs ha dut a terme diverses sinergies amb entitats com la ESADV (Escola superior d’art dram脿tic de Val猫ncia) que visitaren els alumnes, el EASD (Escola d’art superior de disseny), que dissenyaren l’escenografia de les mostres teatrals de final de curs i la AISGE (Artistes Interpretes societat de Gesti贸), amb la qual realitzar脿 diversos projectes, aix铆 com tamb茅 dos nous tallers de formaci贸 complement脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.