fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Escoleta Infantil Infant Felip de Borriana viu una multitudin脿ria Festa de la Primavera

L’Escoleta Infantil Infant Felip de Borriana viu una multitudin脿ria Festa de la Primavera

L’alcaldessa i regidora d’Educaci贸, Maria Josep Safont ha volgut estar present en la jornada i ha destacat 鈥渓es millores鈥 que el centre ha viscut en els dos 煤ltims anys.

L’Escoleta Infantil Infant Felip de Borriana ha realitzat durant el mat铆 del dissabte la seua “Festa de la Primavera” en la qual durant pr脿cticament quatre hores els xiquets i xiquetes que formen part del centre han pogut gaudir d’activitats, tallers i jocs infantils en les renovades instal路lacions amb les quals compta el centre. La Festa de la Primavera s’ha convertit, a m茅s, en un Dia de Portes Obertes en el qual tants les mares i pares de l’alumnat de l’Escoleta com aquells que han volgut informar-se sobre el funcionament del centre, han pogut con猫ixer les completes instal路lacions i dotacions amb les quals compta. La mateixa alcaldessa i regidora d’Educaci贸 a Borriana, Maria Josep Safont, no ha volgut perdre’s una jornada “en la qual podem veure com els m茅s xicotets i xicotetes de Borriana disposen d’una Escoleta que, a m茅s, ja t茅 oberta la matr铆cula de cara al pr貌xim curs i que avui ha informat a alguns pares i mares sobre els avantatges de matricular als seus fills i filles en el centre, com pot ser el bo de la Conselleria de cara al pr貌xim curs”.

Amb totes i cadascuna de les aules del centre obertes i a disposici贸 tant del joc i la diversi贸 dels xiquets i xiquetes, com perqu猫 mares i pares pogueren con猫ixer m茅s de prop les dotacions i recursos del centre, la Festa de la Primavera ha aconseguit que el pati de l’Escoleta es convertira en un gran espai de jocs. Els uns visitaven l’hort que tenen a l’interior del centre. Les altres pujaven a un tren que els transportava per totes les instal路lacions, mentre uns altres gaudien dels unflables i jocs preparats especialment per a l’ocasi贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.