fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 420 ballarins participen aquest diumenge 5 de març en l’IV Campionat Dance In Action de la Vall d’Uixó

Més de 420 ballarins participen aquest diumenge 5 de març en l’IV Campionat Dance In Action de la Vall d’Uixó

Aquest esdeveniment a benefici de AECC se celebrarà en horari de matí i vesprada a causa de l’augment del nombre de grups inscrits

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i l’associació Neron’s han presentat l’IV Campionat Coreogràfic Dance In Action, que se celebrarà aquest diumenge 5 de març en l’Auditori, amb la novetat que l’horari serà de matí i de vesprada a causa de l’augment de la participació. Enguany seran 422 els ballarins de tota la Comunitat Valenciana, quasi 100 més que en l’edició anterior.

El regidor de Joventut, Jordi Julià, ha destacat que aquest esdeveniment “repeteix l’esperit solidari que ho ha caracteritzat des de la seua creació”. Així, tota la recaptació es destinarà a l’assemblea local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l’expectativa és “batre el rècord de recaptació” i superar els 3.000 euros de l’any passat.

Les entrades s’anticipades es podran adquirir matí en el centre social Els Llimeres de 15.15 a 17.00 hores i en taquilla el mateix diumenge també hi haurà algunes disponibles, encara que ja s’han venut més de 1.000 entrades. A més hi ha disponible una fila cera per a les persones que vulguen col·laborar però no puguen assistir.

L’organitzador, Domingo Sánchez, ha explicat que a més dels equips participants també hi haurà dues exhibicions a càrrec d’un grup de competició professional i un altre prèmium, amb estils que van des del hip-hop i el funky a la dansa i ball contemporani. El jurat estarà format per Abel Adán Rodríguez, Marcela Muñoz i el Dan Melià.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és la realització d’un workshop de ball i coreografia el dia anterior al campionat, el dissabte 4 de març en horari de matí i vesprada en el centre social de Sant Vicent-l’Assumpció. Les inscripcions es poden formalitzar en el centre social Els Llimeres o el mateix dia dels tallers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.