fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Obres i Serveis i Medi Ambient presenten la campanya de conscienciaci贸 ciutadana “Ecopoop” a Vinar贸s

Obres i Serveis i Medi Ambient presenten la campanya de conscienciaci贸 ciutadana “Ecopoop” a Vinar贸s

Es repartiran a l’Oficina de Turisme de Vinar貌s un total de 10.000 ecopoops, un nou sistema m茅s ecol貌gic i que busca fomentar la recollida dels excrements de les mascotes a la via p煤blica.

El 27 de febrer s’ha presentat la nova campanya de conscienciaci贸 ciutadana “Ecopoop”, que busca fomentar la recollida d’excrements per part dels amos de gossos, evitant aix铆 que queden depositats en la via p煤blica i millorant d’esta manera la imatge i neteja dels nostres carrers.

Esta iniciativa est脿 sent impulsada des de la regidoria d’Obres i Serveis, en col路laboraci贸 amb la de Medi Ambient i l’empresa Esf猫ric, que ha estat qui ha presentat el nou sistema de recollida de deposicions que substitueix les bosses de pl脿stic per una caixa de cartr贸 reciclat m茅s ecol貌gica.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha indicat que “des d’avui es distribuiran de forma gratu茂ta a l’Oficina de Turisme un total de 10.000 ecopoops, juntament amb fullets explicatius sobre com funciona este nou sistema”.

A m茅s d’aix貌 es col路locaran cartells informatius en els edificis municipals i s’han realitzat xerrades a totes les escoles de la localitat, perqu猫 els alumnes de cinqu猫 de prim脿ria coneguen el funcionament dels “ecopoops” i “puguen compartir este coneixement amb les seues fam铆lies per crear consci猫ncia i afavorir el canvi d’h脿bits”, ha agregat Suso Chulvi, representant de l’empresa Esf猫ric.

Per la seva banda, el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha precisat que esta iniciativa es finan莽ar脿 a trav茅s de la partida per a campanyes del contracte municipal de neteja vi脿ria de la UTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.